Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Elsősorban a munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikert, amely elégedetté tesz. Talán egészen más színben látod a jövődet, mint eddig, használd ki ezt az állapotot! A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd: megeshet, hogy a választottad kevésbé elfogadó, és ezért alakul ki feszült helyzet közöttetek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Ma lehet a hónap során a legszerencsésebb napja, kedves Oroszlán! Persze, a csillagok szerencsés állásától függetlenül azért egy kicsit meg is kell dolgoznia majd a szerencséjéért, de most sokkal kevésbé, mint máskor. Mindenképpen használja ki a pillanatot, s ma bátran kockáztasson, mert egyszerûen nem nyúlhat mellé, csak hinnie kell benne eléggé, hogy tudat alatt közölje az univerzummal, mire is vágyik, s így valóssággal bevonzza a pozitív végkimenetelt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz:

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a szerelmi életedre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Bírságveszélyes a hét, a szabályokat tartsd be!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Ha ma felkérik valaminek az intézésére, vagy irányítására, mindenképpen ugorjon a lehetõségre, s mondjon azonnal igent, ugyanis most minden szükséges támogatást megkap az univerzumtól, ami a sikeres végkimenetelhez szükséges. Ne féljen attól, hogy nem elég jó, mert ma olyan egyszerûen össze fognak jönni a dolgok, hogy szinte alig kell tennie valamit. Ehhez csak bíznia kell magában, s kerülnie a lustaságot, mert az, az egy valami vethet gátat mindennek!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Minden csillagjegy egy szóval jellemezve!

Minden csillagjegy egy szóval jellemezve!

Talán elsőre lehetetlen feladatnak tűnik az azonos csillagjegy alá tartozó összes személyt leírni egyetlen szóval, ám megnézve a listát, jobbat nem is lehetne találni rájuk. Egyetértesz a sajátoddal?

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Egészséged megőrzése érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod most. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes ingatlanügyletet bonyolítani, főleg, hogy egy rokon segítségére is számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben érdemes lenne őszinte beszélgetést folytatni, mert a társad nem látja tisztán a közös jövőt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Álmodni sem lehetne jobb napot arra, kedves Mérleg, hogy elintézzen minden olyan apróbb dolgot, melyek, ilyen, vagy olyan okból kifolyólag, de eddig csúsztak, legyen szó pénzügyekrõl, egészségügyi problémákról, vagy éppen be nem váltott ígéretekrõl. A legjobb az, ha az ember idõnként összegyûjti egy csokorba az ilyen apró tennivalókat, s egyszerre zavarja le õket, ennek hatékony megvalósításában pedig ma minden háttérsegítséget meg is kap most az univerzumtól, hogy ne akadjon el sehol a fogaskerék.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió:

Minden figyelmedet a párkapcsolatodra kellene irányítanod. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, a sors támogatását ugyanis most különösen élvezheted. A meglévő kapcsolatokban értékelhetnéd a társad igyekezetét, hiszen sokat tesz azért, hogy a viszonyotok úgy működjön, ahogyan te szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert veszteség érhet. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Talán furán hangzik, de ma akkor fog minden összejönni, ha egész egyszerûen búcsút int a Skorpió a merev, teljesítmény-centrikus hozzáállásának, s teljesen lazán áll a dolgokhoz. Az örömnél és a felszabadultságnál ugyanis nincs is jobb teljesítménynövelõ szer, még, ha furán is hangzik, higgye el! Fütyüljön tehát mindenre, foglalkozzon azon feladataival, amikkel szívesen bíbelõdik, ma csakis ez legyen a szelekciós szempont a teendõi között, s érezze jól magát! A nap végén el sem fogja hinni a végeredményt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: