Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Elsősorban a munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikert, amely elégedetté tesz. Talán egészen más színben látod a jövődet, mint eddig, használd ki ezt az állapotot! A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd: megeshet, hogy a választottad kevésbé elfogadó, és ezért alakul ki feszült helyzet közöttetek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Idejét igyekezzen minél jobban beosztani, kedves Oroszlán, még mielõtt teljesen kicsúszik minden határidõbõl, s kész rohanássá és káosszá nem válik a napja. A legjobb, ha most nem annyira a tökéletességre, mindinkább a gyorsaságra és rugalmasságra törekszik, mert most egyedül ezeken múlik a siker!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz:

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a szerelmi életedre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Bírságveszélyes a hét, a szabályokat tartsd be!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Bármilyen nehézséggel is nézzen szembe ma, kedves Szûz, töretlenül bízzon önmagában és a képességeiben, mert most mindenre azok jelenthetik a megoldást! Ne támaszkodjon ugyanakkor most senkire, mert a könnyebb tûnõ megoldás tévútra viheti, s akkor csak még nagyobb kalamajkába keverheti magát, mint amekkorában eredetileg volt.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti horoszkóp 2018. november 5-től: Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hét köszönt önre

Heti horoszkóp 2018. november 5-től: Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hét köszönt önre

A Kos ne fecsegje ki sikereit, mert irigyei száma megtöbbszöröződhet! A Szűz igazi érzelmi libikókára számíthat a héten: lesznek nagyon mély és nagyom magas emocionális amplitúdós kilengései is. A Skorpió ne adja át magát az önsajnálatnak, nézze végig, me

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Egészséged megőrzése érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod most. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes ingatlanügyletet bonyolítani, főleg, hogy egy rokon segítségére is számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben érdemes lenne őszinte beszélgetést folytatni, mert a társad nem látja tisztán a közös jövőt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

A mai nap igencsak alkalmas lehet az ötletelésre, kedves Mérleg, különösen, ha ebben megfelelõ partnere is akad! Amint megvan a nagy terv, ajánlatos is egybõl a tettek mezejére lépni, s mihamarább nekilátnia a megvalósításhoz, mielõtt még elsorvadna, vagy elfelejtõdne az egész. Addig üsse a vasat, amíg meleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió:

Minden figyelmedet a párkapcsolatodra kellene irányítanod. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, a sors támogatását ugyanis most különösen élvezheted. A meglévő kapcsolatokban értékelhetnéd a társad igyekezetét, hiszen sokat tesz azért, hogy a viszonyotok úgy működjön, ahogyan te szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert veszteség érhet. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

A mai nap igyekezzen minél több idõt a természetben, de legalábbis, olyan környezetben tölteni, melyben valóban jól érzi magát, nem pedig csak muszájból kényszerül ott lenni. Törõdjön többet mentális és testi egészségével is, például egy szerettével a szabadban eltöltött, kellemes és egyben egészséges vacsora ideális választás lehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: