Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Elsősorban a munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikert, amely elégedetté tesz. Talán egészen más színben látod a jövődet, mint eddig, használd ki ezt az állapotot! A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd: megeshet, hogy a választottad kevésbé elfogadó, és ezért alakul ki feszült helyzet közöttetek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy társadalmi eseményen ma nagy eséllyel megpillanthat valakit, akit már jó rég nem látott. Akár pozitívan, akár negatívan szemléli is az õ visszatérését, nyilatkozzon most arról nagyon szûkszavúan, ugyanis váratlan fordulatok következhetnek vele kapcsolatban, melyeket könnyebb lesz úgy kezelnie, ha egyelõre objektíven, pártatlanul áll ismerõse feltûnéséhez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz:

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a szerelmi életedre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Bírságveszélyes a hét, a szabályokat tartsd be!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma ideje nagy részét családi, baráti körben töltheti, ami igencsak hiányozhatott már önnek, kedves Szûz! Menjenek ki egy kicsit a szabadba, kiránduljanak, vagy éppen váltsanak jegyet egy koncertre, mozira. Akárhogy is, ez egy nagyon boldog és élvezetes nap lehet, hisz azokkal lehet, akiket igazán szeret. Az már csak hab a tortán, hogy most annál inkább felhõtlenül érezheti magát, mivel karrierje, valamint pénzügyi helyzete is stabilnak látszik. Jó szórakozást!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-14 - Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-14 - Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében...

Csak akkor reagáljon bármire is, ha már szilárd elképzelései vannak, mit, kit is szeretne igazán!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Egészséged megőrzése érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod most. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes ingatlanügyletet bonyolítani, főleg, hogy egy rokon segítségére is számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben érdemes lenne őszinte beszélgetést folytatni, mert a társad nem látja tisztán a közös jövőt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy érdekes tanulmány, vagy új információ felvillanyozhatja, s máris arra késztetheti, hogy nekilásson terveinek. A mai ideális nap lehet a fejlõdésre, annál is inkább, mivel társas kapcsolatai is stabilnak és támogatónak tûnnek minden téren. Élvezze, hogy fut a szekér, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió:

Minden figyelmedet a párkapcsolatodra kellene irányítanod. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, a sors támogatását ugyanis most különösen élvezheted. A meglévő kapcsolatokban értékelhetnéd a társad igyekezetét, hiszen sokat tesz azért, hogy a viszonyotok úgy működjön, ahogyan te szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert veszteség érhet. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ha egy befektetésben, esetleg ingatlanvásárlásban gondolkodott mostanság, nos, a mai ideális nap lehet a választásra, vagyis az ez irányú elsõ lépések megtételére, de még az azonnali vásárlásra is! Hallgasson tévedhetetlen szimatára és csapjon le az adód lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: