Nyilas:

Még az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki nálad. Megeshet, hogy valakinek/valaminek a hiánya miatt érzed most lehangoltabbnak magad. Anyagi ügyek rendezésére kiváló ez a hét. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezebb és talán igazságtalanabb helyzetbe kerül, éppen ezért nagy szüksége lesz a támogatásodra. Ingatlanügy bonyolítására remek a hét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

A mai nap kezdhet körvonalazódni, hogy a következetesség a stabil és egyenletes fejlõdés kulcsa! Amennyiben úgy érzi, hogy e területen még vannak hiányosságai, s néha kissé felelõtlenül, meggondolatlanul cselekszik, nos, kedves Nyilas, akkor itt a legfõbb ideje az ezen való változtatásnak! Sohasem késõ, vagy túl korai!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak:

Gondolataid nagy része a szerelem és a párkapcsolat körül forog. Talán eleged van a kalandokból, és szeretnél olyan párt találni, akivel hosszabb távon tervezgethetsz. Vigyázz, mert ezen a héten olyan valaki kopogtathat az ajtódon, aki nem mond igazat, vagy akinek titkai vannak. Légy sokkal elővigyázatosabb! Nem árt, ha megkérdőjelezed mindazt, amit mondanak neked. Olyan hírt kaphatsz, aminek nem fogsz felhőtlenül örülni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Hosszútávú projektjei beérni látszanak, kedves Bak. Amikbe belekezdett a múltban és sokszor azt hitte, nem megy semmire, most végre úgy tûnik, meghozzák gyümölcsüket. Mostanra nem problémát, vagy feladatot, hanem további lehetõségeket láthat egykori álmai megvalósulásában. Csak így tovább, kedves Bika, ne hagyja magát eltéríteni ezután sem a nehézségek láttán.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétvégi szerelmi horoszkóp (május 4–5.)

Hétvégi szerelmi horoszkóp (május 4–5.)

Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő:

Rokon vagy ingatlan körül foroghatnak a gondolataid. Megeshet, hogy egy beteg vagy idős személynek nagy szüksége lesz most a támogatásodra. Van olyan személy a környezetedben, akinek a viselkedése előtt meglepetten állsz, talán a döbbentettől meg sem tudsz szólalni. Pedig itt lenne az ideje, hogy elmond a véleményedet, és ha kell, akkor helyre tedd az illetőt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Újra a pályán érezheti magát, kedves Vízöntõ, s meglehet, hogy nem azonnal, de hamar fel tudja venni a lehetõségek fonalát. Legyen türelmes, mert lehet, hogy nem azonnal fog kopogtatni ajtaján a szerencse. Addig is keresse a lehetõségeket, találja meg az alkalmakat, ahol kamatoztathatja eddig megszerzett tapasztalatait. A következõ idõszakban érezni fogja tetteinek elõremozdító hatását.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak:

Olyan események történhetnek ezen a héten, amelyek miatt zavarodottnak érezheted magad. De az is megeshet, hogy valakinek a viselkedése előtt állsz majd értetlenül. Szerencsére van a barátaid között olyan személy, akivel ezt a problémát meg tudod beszélni, és ennek hatására más színben látod majd a világot, benne a saját helyedet. További találkozások is feldobottá tehetnek, élvezd ki ezt! Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítanod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Az elmúlt idõszakban nem biztos, hogy úgy alakultak dolgai, ahogy szerette volna, kedves Halak, sõt, inkább visszafelé haladt, bármennyire is akart elõre menni. Ettõl fáradtnak és elcsigázottnak érezheti ma magát. Ne szomorkodjon, egy kicsit tartson még ki, mert fordulhat a kocka és most végre visszaállhatnak dolgai elvárt haladási irányukba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!