A Szaturnusz Retrográd idén május 10-én kezdődött és egészen szeptember 29-ig tart, ezért jó sok időnk lesz arra, hogy értékeljük és felülvizsgáljuk munkánkat, kötelességeinket, a saját értékünket és érzelmi kapcsolatainkat a környezetünkkel. A Szaturnusz az idő és a karma uralkodó bolygója, ami felelősségvállalást és személyes fejlődést tanít nekünk. Ez az időszak a befelé fordulás és a számvetés ideje, ami nem mindig könnyű, de mindig hasznos és felemelő. Így alakítja a csillagjegyek életét a szeptemberig tartó Szaturnusz Retrográd.

Kos

Itt az ideje, hogy megtanulj nemet mondani a munkahelyeden.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szakadj el azoktól, akik nem becsülnek meg és tanuld meg, hogy nem kell mindenre rábólintanod a karriered érdekében.

A Retrográd alatt fogalmaz meg újra, mit szeretnél elérni a munkában.

Bika

A Szaturnusz Retrográd megváltoztatja az egész életszemléleted és finomhangolja azokat az ideológiákat, amiket az elmúlt években tettél magadévá.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hagyd el azokat a filozófiai terheket, amik hátráltatnak és csak azt tartsd meg, amiben igazán hiszel.

6 csillagjegy, akinek változtatnia kell a gondolkodásmódján!

Ikrek

Ha eddig még nem szálltál magadba és nem gondolkoztál el azon, hogy honnan jöttél és merre tartasz, a Szaturnusz idén rákényszerít erre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Idézd fel a múltat és ne félj újra élni elfojtott régi emlékeket, mert ezekből tanulsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: