Oroszlán

Az Oroszlánnak a csábítás egy igazi vadászat, ahol a kiszemelt “vad” számára nincs menekvés. Ha a nő nem adja be a derekát azonnal, az csak még jobban feltüzeli, és sokszor olyan dolgokat is beígér a siker érdekében, amiket esze ágában sincs betartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz

A megfontolt Szűz lassan, de biztosan hódítja meg azt a bizonyos lányt, akivel először egy baráti kapcsolatot alakít ki, amivel teljesen a bizalmába férkőzik, a végén pedig már a kiszemeltje fog többre vágyni a haverságnál!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Mérleg

A Mérleg pasi igen vonzó, ráadásul a műveltségével és az intelligenciájával rövid időn belül képes magába bolondítani a csajokat, ő pedig ezt mindennél jobban élvezi.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Skorpió

A Skorpió egyszerűen imád taktikázni, ezért ha csábításra kerül a sor, akkor szó szerint minden trükköt bevet, ami csak létezik. A lány persze ebből semmit nem vesz észre, és simán belemegy a játszmázásba.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: