Az Oroszlán az Oroszlánnal (július 23. – augusztus 22.)

Na ez az a párosítás, amely az első randit sem élné túl. Két Oroszlán még a két dudásnál is macerásabb. Mindketten uralkodó típusok, dominanciára törnek, folyamatosan azon versengenének, kinek jut több a reflektorfényből. Egyikőjük sem bírná elviselni, hogy háttérbe szoruljon a párjához képest. Hogy mindketten elől legyenek, az is engedmény lenne. Márpedig ők nem engednek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

A Szűz a Szűzzel (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ez a párkapcsolat a mennyekben köttetett. Mindkét Szűz nagyon igényes és alapos, mindkettőjük elvárása magas, mindketten a tökéletességre törekszenek. Végre valaki, akivel megérti magát ez a csillagjegy. Okos tanácsokkal és meglátásokkal segítik egymást. Talán még a kritikából is képesek visszavenni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Így működnek az intuícióid a csillagjegyed alapján – Tanuld meg követni őket!

A Mérleg a Mérleggel (szeptember 23. – október 22.)

Két Mérleg párkapcsolatából nagyszerű szerelem születhet, úgy érezhetik, a sors is egymásnak rendelte őket. Megértik a másik problémáját és baját, hiszen hasonlókkal küszködnek. Remekül eltársalognak egymással, erősen inspirálják a másikat. Aztán, hogy kettőjük közül ki vállalja a döntés felelősségét, valahogy majd csak eldöntik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

A Skorpió a Skorpióval (október 23. – november 21.)

A Skorpió misztikus, rejtélyes, birtokló és nagyon féltékeny tud lenni. Egy másik Skorpióval a kapcsolata folyamatos problémákba és szenvedélyes vitákba ütközik, hiszen imádják a másik lelkét fürkészni, de a sajátjukat erősen védik. Ki fog kettőjük közül megnyílni, ki tud megbízni a másikban? Na, ezért is lehetetlen küldetés ez a kapcsolat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: