A Nyilas a Nyilassal (november 22. – december 21.)

Két Nyilas remekül kiegészíti egymást. Pontosan ugyanakkor távolságra, szabadságra és függetlenségre van szükségük mindkettőjüknek. Imádnak utazni, világot járni, mindketten vidámak és jókedvűek. Hogy melyikőjük vállalja fel az érzéseit? Végül is mindegy, mert ütőképes párost alkotnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

A Bak a Bakkal (december 22. – január 19.)

A Bak pontosan tudja, mit szeretne, és nem igazán osztozik a párja véleményében. Két Bak értékeli a másik szorgalmát, kitartását, szívósságát, munkabírását. Megadják egymásnak a biztonságot, a stabilitást, hűségesek a kapcsolatban. Éppen emiatt működhetnek együtt egészen jól. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 17-19.

A Vízöntő a Vízöntővel (január 20. – február 18.)

Két Vízöntő a legjobb barátja lehet a másiknak. Mindketten nyitottak és tolerálják, ha valaki más, mint a többiek. De hogy két Vízöntő között romantikus kapcsolat alakuljon ki, na, az soha nem történhet meg. Az érzelmesség mindkettőjükből hiányzik, ezzel pedig kioltják egymásból a szenvedélyt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A Halak a Halakkal (február 19. – március 20.)

A Halak álmodozó típus. Hogy két Halak együtt álmodozzon? Az még lehetséges, csak a többit nehéz elképzelni. Egyikőjüknek mindenképpen a földön kéne járnia, de ki vállalja be? Ezt a csillagjegy-kombinációt éppen ezért is jobb elfelejteni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: