Vajon a hasonló tényleg a hasonlót vonzza? Vagy pontosan az ellenkezője történik, elviselhetetlenül taszítják egymást? Lerántjuk a leplet az azonos csillagjegyek párkapcsolatáról. Mennyire illik össze a Skorpió a Skorpióval vagy éppenséggel a Szűz egy másik Szűzzel? Most kiderül.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos a Kossal (március 20. – április 19.)

A horoszkóp szerint ez a kapcsolat meglehetősen nehéz, hiszen két tüzes jegy találkozik. A Kos forrófejű, így két Kos találkozásából számos összeütközésre lehet számítani. Mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz, nem szívesen kötnek kompromisszumokat, és nem szívesen adnak igazat a másiknak. Ugyanakkor az is igaz, versenyzésükkel erősen inspirálhatják egymást.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem találod a lelki társad! Horoszkópod elárulja, mi áll a boldogságod útjában!

A Bika a Bikával (április 19. – május 20.)

A Bika ideális párra találhat egy másik Bika személyében. Mindketten kiegyensúlyozott és stabil kapcsolatra, hűségre vágynak. Ki más teljesíthetné a vágyaikat, ha nem a saját csillagjegyük szülötte. Ugyanakkor a túlzottan nagy egyetértés idővel unalomba fulladhat. Nem árt ezt is észben tartani. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek az Ikrekkel (május 21. – június 20.)

Annak ellenére sem mondható igazán jó párosításnak, hogy a humor, a közös gondolatok erősen összegköthetik az Ikreket egy másik Ikrekkel. A gond ott rejtőzik, hogy időnként mindketten kiszámíthatatlanok, hiányozhat belőlük a stabilitás. Ha hosszú távú párkapcsolatban gondolkoznak, a szilárdságon, a megbízhatóságon biztosan dolgozniuk kell.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a Rákkal (június 21. – július 22.)

Alapvetően jól működhet a Rák kapcsolata egy másik Rákkal, hiszen mindketten érzékeny típusok. Megértik egymás érzését, így azt is meg tudják érteni, amikor párjuknak rossz a hangulata. Ugyanakkor éppen ez a túlzott érzékenység vezethet a szakításhoz is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: