Egy asztrológus kimutatta, hogyan lehet a legjobban kihasználni a szabadidőt csillagjegyed alapján a karantén alatt. Francesca Oddie brit asztrológus megosztotta a legmegfelelőbb tevékenységekkel kapcsolatos tanácsokat a koronavírusjárvány idején történő karantén során. A FEMAIL-szel való beszélgetés során Francesca azt mondta, hogy az asztrológusok mindenütt jósolják, hogy 2020 átalakító év lesz. „Az asztrológia leírja a természetet, és jelezhet valódi természetünkről. Ha ismeri a holdjelet (a hold az otthoni házat irányítja, és mivel mindannyian otthon vagyunk), akkor erre a jelre érdemes odafigyelni ”- mondta. A válság feltárása lehetőséget ad minden válságban, az asztrológus elmagyarázta, hogy miért lehet a legjobb alkalom egy könyv írására vagy a táplálkozásuk átalakítására.

Kos

Március 21 - április 19

Mint az állatöv első jelének, nagy késztetése van a mozgásra. Az otthonmaradás valószínűleg nem természetes életmód nekik, és nem is mondják el nekik, hogy mit tegyenek. Először is, a Kosnak el kell égetnie az energiát, így keljen fel és eddzen, súlyzózzon a konzervekkel, tartsa a deszkát a lehető leghosszabb ideig. Bármit is dönt, csináljon valamit, saját tempójában. Az életerő, a lehetőségek és a vállalkozói hozzáértés kihasználható a közösség támogatásának megszervezésével, a piaci rés kiküszöbölésével, olyan dolgokkal, amiket senki más sem válogat. Függetlenül attól, hogy életmódhoz vagy munkához kapcsolódik, jó döntéseket hoz. Ne azzal töltsd a napod, hogy Facebookon próbálsz meggyőzni valakit az igazadról, mikor neki más a véleménye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Kos!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik...

A “Hajtsuk végre” a mantrád - most már több időd van.

Bika

Április 20. - május 20.

Ez a lassú élet megfelel számodra, bár vágyhatsz a természetre és a luxusra. Az ételek és a zene a Bika kedvencei, így a kedvenc zenédet berakva a kedvenc ételeid fogyasztása nagy örömöt okoz neked. A masszázs az egyik kedvenc tevékenysége a Bikábak, ha van valaki aki masszíroz, akkor a természetes olajoknak biztonságosnak kell lennie (először teszteld le!) ne okozzon semmiféle bőrirritációt. Állíts be egy kellemes világítást, és vegyél részt egy órás masszázs kezelésben, ha nincs senki aki megmasszírozzon, akkor csinálj magadnak egy lábmasszázst. A Bika nagyon ravasz, létezik olyan kézműves gyertya a szekrény mélyén amit még nem használtál? Hát itt az idő, lazíts egyet és hagyd hogy a kreatív tehetségeid áramolhassanak át téged. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Bika, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

“A lassú élet, a jó élet.” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: