Egy asztrológus kimutatta, hogyan lehet a legjobban kihasználni a szabadidőt csillagjegyed alapján a karantén alatt. Francesca Oddie brit asztrológus megosztotta a legmegfelelőbb tevékenységekkel kapcsolatos tanácsokat a koronavírusjárvány idején történő karantén során. A FEMAIL-szel való beszélgetés során Francesca azt mondta, hogy az asztrológusok mindenütt jósolják, hogy 2020 átalakító év lesz. „Az asztrológia leírja a természetet, és jelezhet valódi természetünkről. Ha ismeri a holdjelet (a hold az otthoni házat irányítja, és mivel mindannyian otthon vagyunk), akkor erre a jelre érdemes odafigyelni ”- mondta. A válság feltárása lehetőséget ad minden válságban, az asztrológus elmagyarázta, hogy miért lehet a legjobb alkalom egy könyv írására vagy a táplálkozásuk átalakítására.

Kos

Március 21 - április 19

Mint az állatöv első jelének, nagy késztetése van a mozgásra. Az otthonmaradás valószínűleg nem természetes életmód nekik, és nem is mondják el nekik, hogy mit tegyenek. Először is, a Kosnak el kell égetnie az energiát, így keljen fel és eddzen, súlyzózzon a konzervekkel, tartsa a deszkát a lehető leghosszabb ideig. Bármit is dönt, csináljon valamit, saját tempójában. Az életerő, a lehetőségek és a vállalkozói hozzáértés kihasználható a közösség támogatásának megszervezésével, a piaci rés kiküszöbölésével, olyan dolgokkal, amiket senki más sem válogat. Függetlenül attól, hogy életmódhoz vagy munkához kapcsolódik, jó döntéseket hoz. Ne azzal töltsd a napod, hogy Facebookon próbálsz meggyőzni valakit az igazadról, mikor neki más a véleménye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 24. péntek - A nap legnagyobb részében teljesen nyugodtan fogod érezni magad.

A “Hajtsuk végre” a mantrád - most már több időd van.

Bika

Április 20. - május 20.

Ez a lassú élet megfelel számodra, bár vágyhatsz a természetre és a luxusra. Az ételek és a zene a Bika kedvencei, így a kedvenc zenédet berakva a kedvenc ételeid fogyasztása nagy örömöt okoz neked. A masszázs az egyik kedvenc tevékenysége a Bikábak, ha van valaki aki masszíroz, akkor a természetes olajoknak biztonságosnak kell lennie (először teszteld le!) ne okozzon semmiféle bőrirritációt. Állíts be egy kellemes világítást, és vegyél részt egy órás masszázs kezelésben, ha nincs senki aki megmasszírozzon, akkor csinálj magadnak egy lábmasszázst. A Bika nagyon ravasz, létezik olyan kézműves gyertya a szekrény mélyén amit még nem használtál? Hát itt az idő, lazíts egyet és hagyd hogy a kreatív tehetségeid áramolhassanak át téged. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“A lassú élet, a jó élet.” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: