Oroszlán

Július 23. - augusztus 22.

Az Oroszlán szereti elkápráztatni az embereket, szereti ha megtapsolják a legszebb öltözékében, otthon ülve sajnos ez nem valószínű hogy megtörténhet. Nagylelkű és természetes csapatvezető vagy, meleg, színes és remek gyerekekkel. A karantén alatt remek lehetőség a gyerekekkel való ruhapróbákra, hiszen a képzeletbeli drámaórák, ahol fel kell öltözni egy színdarabhoz, jelenethez, örömmel tölt el ugyan úgy, mint gyermekeidet. Az Oroszlán szeretei a drámát és a jó történeteket, így ha elkötelezi magát egy jó könyv olvasására vagy egy film megnézésére minden este (az állandó telefon nyomkodása helyett), elbűvölőnek érzi magát. Egyszerre egy dologra összpontosítás, és abba beleadod a szívedet, lelkedet, ezért vagy olyan jó a gyermekeid számára.Ha jól nézel ki minden nap, és a hajad is meg van csinálva, akkor érzed magad jól a bőrödben, mert soha nem lehet tudni, hogy ki szólít a Facetime-hoz téged!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetõen is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“Az öröm az önkifejezésben rejlik.”

Szűz

Augusztus 23. - szeptember 22.

Az egészséges Szűz érdeklődik az otthoni egészséges táplálkozás és étrend iránt. Itt az ideje, hogy ábécérendbe pakold a szerkényeid tartalmát, és elvégezd a három napos gyümölcslé tisztítást. Mikor adatik meg újra ez a lehetőség? A Szűz, mint az Ikrek, hajlamos a szorongásra, így érdemes minden reggelt egy kis meditációval indítani. A jóga előtti reggeli élő közvetítés egy másik jó ötlet számodra, ha még nem próbáltad ki, keress egy kezdő órát. Összpontosíts a megfelelő étkezésre, az immunitás fokozására, és adj tanácsot a barátaidnak és a szeretteidnek a legújabb egészségügyi trendekről, amelyeket online kutatásod során találtál. Természetesen táplálkozási szakembereket kutass, és “egészség-őrülteket”, ha egész életedben elkerülted a bor diétát, itt az ideje hogy kipróbáld. Tisztítsd meg a számítógép asztalod, gondoskodj a digitális fényképek kinyomtatásáról, készítsd el az edzésterved a személyi edződdel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“Ép test, ép lélek” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: