Mérleg

Szeptember 23 - október 22

Mi a Mérleg beszélgetés és szépség nélkül? Mit tudsz tenni az otthonodba bezárkózva?  Először is egy tavaszi nagytakarítást, hogy véget vess a rendetlenségnek, közben hangosítsd ki a telefonod és beszélgess valakivel, hogy jobban és gyorsabban teljen az idő. A Mérleg művészi képességei irigylésre méltóak, minden olyan bútor, amely fényesítésre szorul, esetleg néhány fal, amely festésre szorul, időt tud fordítani otthonában a harmónia megteremtése érdekében. Szánj időt néhány gyertya meggyújtására, és élvezd a levegőt, amely kering a lakásban. A kifejezni való szépség a te ajándékod, ide tartozik a tánc, a megjelenés, az otthonod és a közösségi média is. Egy online balett vagy zumba óra megtartásáról gondolkodtál már? Ennek hiányában a kedvenc lejátszási listád és rengeteg tánc a recept! A Mérleg nem tud segíteni, de kiegyensúlyozott érvelést ad, ezért felhív minden olyan barátot, aki szorongást érez.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

„Az egyensúly azt jelenti, hogy figyelembe kell venni az összes lehetséges eredményt.” a mantrád.

Skorpió

Október 23. - november 21.

A skorpió birodalma a válság, soha ne kerüld el az élet legnehezebb és tabu területeit. Ugyanakkor egy igazi kutató nem hagyhat egy követ sem lefordítva. Skorpió tehetséges és elég mágneses ahhoz, hogy bármit is elérjen, amin gondolkodik, tehát most, hogy több időd van, mi lesz? Az asztrológusok szerint Skorpió kapcsolatban áll a „szexel, halállal és más emberek pénzével”. Mikor vizsgáltad meg utoljára befektetéseidet, nyugdíjadat és megtakarításaidat? Nagyon nagy feladat lehet az új alkalmazások és a piac mozgásának megismerése. Még ha nincs is befektetett pénzed, a pénz mozgása le fog nyűgözni téged! A pontosság a Skorpió ajándéka, jól jöhet egy darts tábla otthonodba, ha még nincs, vagy egy csomag kártya segít elsajátítani a már eddig is szinte profin művelt pókerarcot. Ez a vláság valószínűleg túlterhelőnek tűnik számodra, de tudod, újjászületsz és túléled, ha azokra a dolgokra koncentrálsz amelyek a legfontosabbak számodra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“A hullámok sekély vizekbe csapódnak.” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: