Nyilas

November 22 - december 21

A csillagjegyek kalandorának tekintenek, ha hazánk határain belül tartózkodsz, előbb vagy utóbb meg fogsz bolondulni. Mint a tűzoltó barátod a Kos, a napot testmozgással kezdve, talán egy ideig elmúlik a bezártság érzet, amíg az edzésre koncentrálsz. A biciklizés valószínűleg még jobb számodra, mert gyorsabban és messzebbre mehetsz. Hazatérve, a tanulás, az olvasás és a felfedezés elbűvöl majd. A vélemények megosztása másokkal felvillanyoz, de korlátozd az online töltött időt, hogy ne vegyen el sokat az értékes idődből. Azok a könyvek, amelyek kiragadnak a világodból és és felfedeznek új kultúrákat és filozófiákat, szintén tökéletesek számodra. A Nyilasnak aktívnak kell lennie, de te is nagyon kíváncsi vagy. Az Open University sok kurzusát ingyenessé tette, mit tanulnál szívesen ha lenne rá időd? A Nyilas szereti az utazásokat, de fizikailag nem muszáj kimozdulnia hozzá, a fotelben ülve olvasással is szabaddá tudja engedni a fantáziáját.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“Minden nap egy kaland.” a mantrád.

Bak

December 22 - január 19

Az ambiciózus Bak szereti produktívnak érezni magát, ezért munka nélkül nem élvezi az életet. Ha magadra ismersz, fontolj meg minden munkát, ahol segítő kezet nyújthatsz és hasznosnak érzed magad. Akár rendezheted a házat, előre elkészítheted a következő évek adóbevallását, megcsinálhatod a bevásárló listákat, vagy megjavíthatod az a nyikorgó ajtót, amire még ezidáig nem volt időd. Az a képességed, hogy hogy meg lásd és érezd, hogy javíthatsz a jelenlegi helyzeten, ezt tart téged életben. Fontos, hogy a Bak találjon magának kihívást. Sztoikus lelki világuk miatt, annyira szívesen vállalják mindenki másért a felelősséget, sok érzelmet szabadítanak fel. Ezeket az érzelmeket testmozgással, dinamikus jóga órákkal, egy dombon való felfutással vagy egy nagyon érzelmi film megnézésével lehet enyhíteni vagy akár megszüntetni. A Bak számára az a fontos, hasznos érzés, és a titokban stresszes érzés között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“A vezetés az én felelősségem, ezért mindenkiért pihenek.” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: