Vízöntő

Január 20 - február 18

A Vízöntő szellemisége nagyon barátságos, de kissé magányos is. Az online csevegés mindig megy nálad, ha nem, akkor a közösségi média táplálja a távolság megtartásának szükségességét, de élvezed az intellektuális stimulációt is. Az összeesküvés-elméletek kutatása, online videók böngészése, az idegenekkel való chatelés a kedvenc időtöltéseid, a sci-fi filmek és könyvek olvasása amit szeretsz. Az összeesküvés-elméletek ugyanúgy, mint az asztrológia nyelve, a Vízöntő égisze alá esnek. Talán itt az ideje, hogy többet megtudj erről a témáról. A múlt héten a Szaturnusz a Vízöntőbe lépett, és így bizonyos mértékig ez a globális légkör arra kényszerít minket, hogy jobb magatartást képviseljünk, mint te. Minden humanitárius helyzetben mélységesen törődsz a családoddal, és általában tisztába vagyunk azokkal a kérdésekkel, amelyek az egész világon elutasítják a franchise közösségeket, ezeket a kérdéseket online meg is vitathatjátok. A Vízöntő hűvös és ésszerű, felhívja rég elveszített barátait, és a család erős, logikus tagja.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

“Az információ szabadság.” a mantrád.

Halak

Február 19 - március 20

A Bika után a Halak vitathatatlanul az állatöv legeredményesebb jele. Imádnak aludni, filmeket nézni, zenét hallgatni, bort inni és menekülni. A Halak kihívása az lesz, ha nem tudnak elég hosszú ideig menekülni a családjuk elől. A nap hideg zuhannyal indítva felébreszti a Halakat, és a kreatív gyümölcslevek élénkítik őt. Könnyen megtalálják a szórakoztatás módját, megtanulnak hangszeren játszani, festenek, színjátékokat készítenek, énekelnek és kapcsolatba lépnek a világ többi részével. A Halak vitathatatlanul a  csillagjegyek legszellemesebb jegye, és nem szokatlan, hogy nagyon érdeki őket a meditáció, a jóga és az ezoterikus tevékenységek. Lehet, hogy már rendelkeznek egy csomag Tarot kártyával, ha nem, akkor itt az ideje megrendelni egyet, és megtanulni hogyan tudnak összekapcsolódni magasabb önmagukkal. A Halak együttérzőek, és ha nem szippantja be őket a művészet, akkor szívesen vigyáznak közösségük idősebb tagjaira.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy a Rák havában felhőtlen boldogságra számíthat

“Van egy hang, amely nem használ szavakat, figyelj!” a mantrád.











 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: