Country, minimál, bohém vagy skandináv, a lakberendezési stílusunk ugyanolyan meghatározó, mint ahogyan öltözködünk. Aki hisz az asztrológiában, az tudja, hogy az élet milyen sok területén van ránk hatással, hogy melyik csillagjegyben születtünk. Otthonunk mindig tükrözi személyiségünket, így nem meglepő ha kijelentjük, hogy bizony azt is befolyásolja a zodiákus, hogy lakásunkat milyen dizájn szerint rendezzük be.

Ha olyan környezetben szeretnél élni, ami illik a csillagegyedhez, most megmutatjuk, milyen esztétikai elemekkel érdemes próbálkoznod, már amennyiben úgy érzed, hogy eddig még nem sikerült rátalálnod saját stílusodra.

A jegyednek megfelelően berendezett otthon azért is szerencsés, mert a helyesen berendezett környezetben nyugodtabb és kreatívabb leszel, illetve jobban feltölt az ott töltött idő is. Nézzük, mit mondanak az asztrológusok, hogyan rendezd be az otthonod, a csillagjegyed szerint.

Kos

Ez a tüzes jegy nemcsak határozott és szenvedélyes, hanem kalandszerető is, aki egy percig sem képes unatkozni. A Kos tele van energiával és az emberek ösztönösen vonzódnak szórakoztató és izgalmas, ugyanakkor barátságos és kellemes személyiségéhez. Szereti a mozgalmas tereket, modern tárgyakat és ezt a lakása is hűen tükrözi. Stílusa letisztult, szinte minimál, de a merészen élénk színeket is imádja, amelyekkel karakteressé tudja tenni a helyiségeket. Otthona elengedhetetlen tartozéka egy kedvenc bőr- vagy műbőr ülőalkalmatosság.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-05 - Ma egy fontos beszélgetésre kerülhet sor ön és szerelme között

Bika

A Bika számára az a legfontosabb, hogy kényelemben és biztonságban érezze magát, ezért minden esetben egy békés, igazi relax-enteriőr kialakítására törekszik. Mivel konzervatív értékeket vall és hagyománytisztelő, általában idegenkedik a túl modern berendezéstől. Remek ízlése van és nem veti meg a luxust, ugyanakkor egy bútornál elsődleges számra, hogy használata kényelmes legyen, ez fontosabb neki, mint a külcsín. Szereti a nyugtató zöld színt és ennek sötétebb tónusait, otthona elengedhetetlen tartozéka pedig egy méretes, lustálkodásra invitáló heverő.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek összetett kettős személyiség, így nem meglepő, hogy preferált lakberendezési stílusa sem meghatározható, hanem merőben eklektikus. Szereti a vintage tárgyakat és modern elemeket, amiket szabályok nélkül, bátran kever az enteriőrben. Hogy ez mégis minden esetben működik és nem kelt zűrzavaros hangulatot, az főleg annak köszönhető, hogy színként előnyben részesíti a fehéret, így a vegyes stílusú tárgyak színpalettája semleges marad. Otthona elengedhetetlen tartozéka es ízlésesen telezsúfolt könyvespolc, melyen a könyvek mellett dísztárgyak sorakoznak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: