Rák

A Rák igazi otthonülő típus, ezért neki főleg nem mindegy, milyen környezetben tölti az idejét. Fontos neki a kényelem, a kuckós, hívogató terek, ugyanakkor irtózik mindentől, ami mesterkélt és mű. Nem szereti a túl extravagáns, modern dolgokat, inkább az egyszerű, szinte már vidéki hangulatú otthonra törekszik, ami barátságos, meleg és családias hangulatú. Kedvelt színe a fehér és ennek különböző árnyalatai, lakása elengedhetetlen motívumai pedig a falon függő, szépen elrendezett családi fotók.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Oroszlán

Az Oroszlán mindene a csillogás, hiszen ő saját életének sztárja és ezt az otthona is tükrözi. Stílusa is olyan, mint ő maga: grandiózus, különleges és egyedi. Ő minden, ami a minimál lakberendezés ellentéte, hiszen környezete harsogó és maximalista. Irtózik a kommersz dolgoktól, az enteriőrben pedig saját különleges és finom ízlése is megmutatkozik. Szereti a fényes, csillogó díszeket és az aranyat, ami a kiegészítőiben köszön vissza, illetve a merész mintákat, amit függönyön, szőnyegen jelenít meg.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-10 - A mai egy ideális nap lehet arra, hogy szerelmével megossza, ami...

Szűz

A Szűznek az élet minden terén fontosak a finom részletek, olyannyira, hogy hajlamos rendszerint el is veszni bennük. Lakása mindig rendezett, praktikus és tiszta, ami tökéletesen tükrözi segítőkész, gyakorlatias és kellemes személyiségét. A jegy szülöttei legtöbbször a természetes anyagokat preferálják, lakberendezési stílusukhoz legközelebb a rusztikus modern áll. Otthonukból nem hiányozhatnak a zöld növények és a sok puha textil. A Szűz preferált színvilága a föld visszafogott tónusai.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: