Mérleg

A Mérlegnek kifejezetten jó szeme van a széphez, így nem meglepő, hogy otthona tele van ízléses tárgyakkal. Mivel számára fontos a harmónia és mindennek egyensúlyban kell lennie, otthona helyiségeiben minden összeillik és lehetőleg szimmetrikus. Stílusa a klasszikusan elegáns, de nem ijed meg színektől. Kedveli világoskéket és a púder rózsaszínt, lakása elengedhetetlen tartozéka pedig a megannyi kényelmes ülőhely, amiket családja és barátai használnak összejövetelekkor.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Skorpió

Annak ellenére, hogy a Skorpió milyen határozott, karizmatikus személyiség és született vezető, otthona sosem hivalkodó, inkább elegánsan visszafogott. Stílusa kifejezetten klasszikus és letisztultan elegáns, kedveli a finom formákat, vonalakat. A lakástextilek minőségére nagy hangsúlyt fektet, előnyben részesíti a minőségi darabokat. Színvilága sem harsány, azonban nem ijed meg a sötét árnyalatoktól és szereti feldobni az enteriőrt egy kis feketével.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Nyilas

A Nyilas nyugodt, higgadt személyiségében ott lapul a kalandvágy és a természet szeretete, amit maradéktalanul meg is jelenít otthonában. Stílusa globális, nem behatárolható és szerteágazó, a világ sokszínűségét ünnepli és nem utolsósorban kifogástalanul sikkes, ízléses. Kedvelt színei az indigó és a pávakék, de ezeket a sötét, komoly tónusokat remekül ellensúlyozza a helyiségek világos és modern berendezéseivel. Otthona elengedhetetlen tartozékai az utazásai során vásárolt sok szép szuvenír, melyekben előszeretettel gyönyörködik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: