Bak

A Bak gyakorlatias, megbízható személyiség, egy biztos pont és jó barát, aki semmit nem vesz természetesnek és értékeli otthona berendezését és dísztárgyait. Szívéhez a skandináv lakberendezési stílus áll a legközelebb, ami letisztult vonalaival és a szürke szépséges árnyalataival egyszerre praktikus és hívogató. Fontos számára, hogy otthona kiszolgálja minden igényét, így ha valami nem működik vagy nem illik az enteriőrbe, egyből lecseréli a megfelelő tárgyra. A Bak otthonában csak minőségi, tartós darabokat találunk, melyeket nagy becsben tart.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő stílusa annyira sokrétű és meghatározhatatlan, mint ő maga: egyedi és sokszínű. Minden tetszik neki, ami eltér a megszokottól és különleges, ezért - nem meglepő módon – otthona elsősorban az eklektika játékos elemeit mutatja. Lakásában szép kézműves és egyenesen avantgárd tárgyakat találunk, melyek legtöbb esetben mind egyedi, vintage darabok. Nem szereti a kommersz, tömeggyártott bútorokat, addig keres egy megfelelő darabot, amíg rá nem talál arra, amit ő elképzelt. Eleme természetesen a víz, ami a kék szín gyakori használatában mutatkozik meg, hiszen megannyi szépséges árnyalatban pompázik a Vízöntő otthonában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-16

Halak

A Halak jegy szülöttei nyugodt, kicsit elvarázsolt személyiségek, akik első látásra passzívnak tűnhetnek, de csodás fantáziával vannak megáldva. Ennek a képzeletek pedig szárnyalnia kell, lehetőleg minél nagyobb, tágas terekben. Eleme a víz, amit szeret minden helyiségben megjeleníteni, ezért otthona stílusa a tengerparti vagy tengerészeti stílusjegyekkel van tele. Színe – természetesen a kék mellett – a palaszürke, ami lakásában sosem komor hangulatú. A Halak jegy szülöttei előnyben részesítik az egyedi, különleges tárgyakat, amikben szívesen gyönyörködnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: