Bak

A Bak gyakorlatias, megbízható személyiség, egy biztos pont és jó barát, aki semmit nem vesz természetesnek és értékeli otthona berendezését és dísztárgyait. Szívéhez a skandináv lakberendezési stílus áll a legközelebb, ami letisztult vonalaival és a szürke szépséges árnyalataival egyszerre praktikus és hívogató. Fontos számára, hogy otthona kiszolgálja minden igényét, így ha valami nem működik vagy nem illik az enteriőrbe, egyből lecseréli a megfelelő tárgyra. A Bak otthonában csak minőségi, tartós darabokat találunk, melyeket nagy becsben tart.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Vízöntő

A Vízöntő stílusa annyira sokrétű és meghatározhatatlan, mint ő maga: egyedi és sokszínű. Minden tetszik neki, ami eltér a megszokottól és különleges, ezért - nem meglepő módon – otthona elsősorban az eklektika játékos elemeit mutatja. Lakásában szép kézműves és egyenesen avantgárd tárgyakat találunk, melyek legtöbb esetben mind egyedi, vintage darabok. Nem szereti a kommersz, tömeggyártott bútorokat, addig keres egy megfelelő darabot, amíg rá nem talál arra, amit ő elképzelt. Eleme természetesen a víz, ami a kék szín gyakori használatában mutatkozik meg, hiszen megannyi szépséges árnyalatban pompázik a Vízöntő otthonában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Halak

A Halak jegy szülöttei nyugodt, kicsit elvarázsolt személyiségek, akik első látásra passzívnak tűnhetnek, de csodás fantáziával vannak megáldva. Ennek a képzeletek pedig szárnyalnia kell, lehetőleg minél nagyobb, tágas terekben. Eleme a víz, amit szeret minden helyiségben megjeleníteni, ezért otthona stílusa a tengerparti vagy tengerészeti stílusjegyekkel van tele. Színe – természetesen a kék mellett – a palaszürke, ami lakásában sosem komor hangulatú. A Halak jegy szülöttei előnyben részesítik az egyedi, különleges tárgyakat, amikben szívesen gyönyörködnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: