Kos

Lassíts. Élvezd ki a pillanatokat. Ne hagyd, hogy megfélemlítsen az elkötelezettség. Ne félj az idők apró, lassan telő részétől, mint például egy hosszú és nyugodt kávézás keretein belüli randi. Mondj beteget, hogy ne kelljen dolgoznod, és töltsd a napot az ágyban, menj és fedezd fel a városod, minden nap keress kis kalandokat egy arra érdemes személlyel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika

Fogadd el, hogy nem tudsz még mindent a szerelemről. Légy alázatos, de legyen önkritikád, és tudd hogy megérdemelsz egy jó embert. Légy tisztában azzal, hogy soha nem fogod tudni ellenőrizni a másik érzéseit és gondolatait. Legyél türelmes, ne zavarjon ha lassan megy - ez nagyon jó dolog lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek

Ne feledd, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni. Figyelj, és próbáld megélni a pillanatot. Parancsold azt az agyadnak, hogy kapcsoljon ki néha, ha negatív, pánikos vagy fél. Lélegezz. Tudd meg mire van szükséged, és keresd meg. Először magaddal légy őszinte, aztán mindenki mással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

Rák

Tudd meg, hogy megérdemled a világot. Légy óvatos a szíveddel, de ne félj. Sétálj el azoktól, akik csak magukkal foglalkoznak. Ne félj attól, ha bárki segíteni akar. Mond ki az érzéseidet és a gondjaidat - amikor megsérültél, szédülsz vagy fájdalmaid vannak -, és ne kérj elnézést érte.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendõnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, õszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: