Valaki felidegesített a munkahelyeden, vagy a párod megint kiállhatatlanul viselkedett? Olykor mindenkinek elgurul a gyógyszere és úgy érzi, fel tudna robbanni a méregtől. A pszichológusok ebben az esetben azzal tesszük magunknak a legjobbat, ha valamivel eltereljük figyelmünket arról, ami a stresszt okozza. Az asztrológia arra is választ ad, hogy mi az a módszer, amivel ez számunkra a legkönnyebben sikerül és hogyan tudunk a legsikeresebben relaxálni. Minden állatövi jegy más miatt lesz ideges, ezért nem csoda, ha abban is különböznek, hogy hogyan tud megnyugodni. Így tudod a legjobban kiengedni a gőzt a csillagjegyed szerint.

Kos

A Kos türelmetlen és nem tűri a tötymörgést, talán ez hozza ki sodrából a leginkább. Kétféleképpen tud lenyugodni: vagy intenzív fizikai aktivitásba kezd és ott vezeti le a dühét, vagy pont az ellenkezőjét teszi és teljesen elengedi magát. Előbbi módszer szokott jobban beválni, ami ideális esetben nem más, mint egy pörgős, kemény edzés.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 21. kedd – Csinálj valamit, ami izgalommal tölt el...

Bika

A Bika számára nincs fontosabb, mint a biztonság. Akár párkapcsolati, akár financiális, számára ez elengedhetetlen a boldogsághoz. Ha tehát váratlan és kellemetlen helyzetbe kerül, akkor stressz-szintje az egekbe emelkedik és ebből csak egy kis kényeztetés tudja kibillenteni. Ez lehet egy masszázs, zenehallgatás, vagy egy finom étel, a lényeg, hogy az érzékeire hasson.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek szeretnek egyszerre több dologgal foglalkozni, de van, amikor náluk is betelik a pohár. A jegy szülöttei rendkívül szociális emberek, akik szeretnek sokakkal kapcsolatban lenni, így ha relaxálni szeretnének, akkor azt úgy érhetik el, ha egy kicsit csak magukra koncentrálnak és tesznek egy hosszú sétát, egyedül.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák rendkívül gondoskodó és ha úgy érzi, valaki szenved, aki fontos számára, azt nagyon a lelkére tudja venni. Számára a legjobb megoldás az, ha kicsit csak magával foglalkozik és otthon összebújik kedvesével, hiszen ez tölti fel a legjobban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: