Kos

Az egyik legaktívabb jegyként mi más kapcsolhatna ki jobban, mint egy kiadós edzés. TikTok tánchoz, súlyemeléshez vagy aerobikhoz legyen is kedved – mindegy, a lényeg, hogy mozgással add ki magadból a stresszt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy társadalmi eseményen, vagy rendezvényen, esetleg üzleti, vagy baráti összejövetelen, ma megismerkedhet egy olyas valakivel, aki nagyon érdekes dolgokat oszthat meg önnel. Ha sikerül kihámoznia belõle a lényeget, az nagyban segítheti késõbbi elõrejutását, így figyelmezzen alaposan minden szavára!

Bika

A te szívedhez a hasadon keresztül vezet az út, és nyugis állapotba is akkor kerülsz igazán, ha ettél egy fincsi fogást. Főzd meg a kedvenc kajádat magadnak és a pasidnak vacsorára: nemcsak a folyamat, a kóstolgatás is megnyugtat majd!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma kissé nehezen tudhat a munkájára, vagy más teendõire koncentrálni, mert a figyelmét szüntelenül bizonyos érzelmei köthetik le. Mivel szorgalma és odaadása így is kiemelkedõ, nem igazán lehet mégsem nagyobb bonyodalomra számítani emiatt, ugyanakkor, ne is kezdjen ma bele semmi nagyobb, fontosabb projektbe, mert akkor már jobban kitûnhet átmeneti figyelmetlensége. Szedje össze és tegye oda magát valamelyest, amíg okvetlenül muszáj, kedves Bika, aztán, ha végzett, könnyebb is lesz majd elmerülnie a gondolataiban! Ne hagyja, hogy letaglózza bármi is!

Ez a csillagjegy passzol hozzád a legjobban a szerelemben

Ikrek

Úgy nyugodhatsz meg, ha kibeszéled magadból a stresszt okozó dolgokat. Ha szorongsz a bezártságtól és a vírustól, nyugodtan oszd meg a barátaiddal az aggodalmad, mert így tudsz csak megkönnyebbülni. Nyugi, a BFF-ed tuti megért és megnyugtat majd!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma sokat tapasztalhat egy új dologgal kapcsolatban valakitõl, aki igazi veteránnak számít a szakmában, de az is lehet, hogy maga talál egy jó könyvet, vagy más platformot, ami által sokat okulhat. Elégítse ki tudásszomját és ne féljen kérdezni! Jó nyomon jár!

Rák

Egy-egy stresszes időszak után mindig nyugalomra és egyedüllétre vágysz. Téged azt tölt fel igazán, ha napközben pihizhetsz és aludhatsz egy kicsit. A szundi után tele leszel energiával!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma arra késztethetik az önben dúló érzelmek, legyenek jók, vagy rosszak, hogy valamiféle kreatív tevékenység által jutassa kifejezésre õket! Ha így van, mielõbb ragadjon tollat, ceruzát, ecsetet, vagy éppen bármi mást, s hagyja, hogy kijöjjön, ami most önben van. Ki tudja, talán éppen a végeredmény lesz az elsõ irányköve egy új kezdetnek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: