Merkúr

A Merkúr elsősorban a gondolkodásunkra van hatással, ami által befolyásolja, milyen döntéseket hozunk, milyen képességekkel rendelkezünk, és mikor bizonytalanodunk el.

Ha a Merkúr kedvező jegyben állt a születésedkor, akkor nagyon jó előadói képességeid lehetnek, jól átláthatod a dolgokat, minden bizonnyal szeretsz tanulni, jó a nyelvérzéked és valószínűleg érdekelnek a tudományos dolgok.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-25

Rossz bolygóállás esetében ennek éppen az ellentettje igaz: nehezen fejezed ki magadat, rossz a kézügyességed, nem vág túl gyorsan az eszed és lehet, hogy másokkal szemben kicsinyes, esetleg szőrszálhasogató vagy.

Ezek a rossz tulajdonságok egyébként mindenkiben felerősödnek akkor, amikor a hónapban néhány napig a Merkúr uralja az eget.

Vénusz

A Vénuszhoz nem meglepő módon kellemes, pozitív élményeket párosítunk, hiszen a szerelmet, az érzelmeket jelképezi.

Ennek köszönhetően hat a párkapcsolatunkra, a szépérzékünkre, a kényelem iránti igényünkre.

Pénteki Horoszkóp 2020-12-04

Befolyásolja a művészi hajlamot, előtérbe helyezi a gyengédséget, tehát egyértelműen nőies jegyeket tulajdoníthatunk neki.

Bár alapvetően jó és kellemes dolgokat társíthatunk hozzá, a Vénusz nagy bajkeverő is tud lenni. Ha például olyan levegő jegyben állt a születésedkor, mint amilyen az Ikrek vagy a Vízöntő, akkor hiába is mutatja az aszcendensed, horoszkópod, hogy kifejezetten monogám természet vagy, ennek minden bizonnyal az ellenkezőjét fogod tapasztalni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Persze ez fordítva is igaz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: