Rák

A hétfőn kezdődő változás nagyon jót tesz neked. Viszont legyél figyelmes, mert éles fegyverré is válhat a kezedben, ha érzelmekkel manipulálod a környezetedet. Az nagyon jó, ha érzésekkel beszélsz, s pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mit tennél másként, de nem szabad ezzel a képességeddel visszaélni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma képzelete és kreativitása igen magas szinten mûködhet, amit érdemes lenne kihasználnia. Maradjon otthon, vagy mielõbb letudva a napi kötelezõket, vonuljon el egy félreesõ helyre, ahol zavartalanul alkothat, ugyanis ma valami nagyon-nagy dolog is kisülhet abból, ami a fejében jár!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Hétfőn türelemre intenek a bolygók. No meg arra is, hogy vedd észre, két füled van. Ez esetben ez nem azt jelenti, hogy duplán kellene mindent meghallanod, hanem épp azt, hogy ami az egyiken bemegy, az a másikon kijön. Anélkül, hogy az információnak különösebben nagy jelentőséget tulajdonítanál…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Önre törhet ma az az érzés, kedves Oroszlán, hogy karrierje és pénzügyei bizony nem igazán alakulnak úgy, ahogy azt szeretné, sõt kifejezetten negatívnak ítélheti az utóbbi idõszak mérlegét. Ettõl az érzéstõl pedig pánikba eshet és depressziós, valamint frusztrált lehet. Ne essen abba a csapdába, hogy csak azért, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ön szeretné, összezuhan, hiszen azzal még kevésbé fognak jóra fordulni a dolgok. Inkább üljön le és gondolja át, mit tehetne azért, hogy pozitív irányba fordítsa ügyeit.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit árul el rólad a testbeszéded? – A csillagjegyed megsúgja

Szűz

Néhány héttel ezelőtt komoly gyakorlatot szereztél magadnak a bosszantó és bőbeszédű emberekkel kapcsolatosan. Emlékezz vissza, hogyan kezelted, szerelted le őket, s ugyanezt a módszert alkalmazd mostantól is. Ne lepődj meg, de újra nagyon hasonló típusokkal hoz össze az élet…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Meglehet, hogy úgy érzi, beszélnie kéne egy bizalmasával valamirõl, ám talán fél megtenni, vagy éppen, restelli a dolgot, s az elhallgatás könnyebb megoldásnak tûnik. Ne féljen, kedves Szûz, nincs semmi rossz abban, ha egy kicsit másképpen gondolkodik, mint általában az emberek. Mindenki pontosan így szereti önt, ahogy van, aki meg nem, az biztosan egy igaz baráttal, vagy hû társsal szegényebben éli életét!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: