Mérleg

Szerencsésnek mondhatod magad, mert a hétfői változás téged szinte egyáltalán nem érint. Persze ha bele akarsz folyni a többiek kommunikációjába, akkor te sem úszod meg a félreértéseket. Ne akarj, s akkor nem is történik veled semmi kellemetlenség. Maradhatsz most kívül.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma nagy eséllyel érheti egy meglehetõse éles kritika önt, ami azonban, a látszattal ellentétben, nem rossz szándék vezérelt, hanem kifejezetten építõ jellegû. Ennek megfelelõen, fogadja is úgy, kedves Mérleg, s komolyan gondolkodjon el rajta. Nagyon sokat tanulhat belõle!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hétfőn inkább magányodba vonulnál, semmi kedved most a többiekkel beszélgetni. Ha megteheted, dolgozz otthonról, s akkor a minimálisra csökkentheted a kommunikációt. Valójában sokkal hatékonyabban is teszed a dolgod, amikor egyedül, a magad csendességében lehetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Érdemes lenne ma behatóan, alaposan tanulmányoznia anyagi helyzetét, ugyanis, meglehetõsen elszaladhat a ló, ha nem méri fel kellõ objektivitással az erõforrásait. Gondolkodjon elõre, kedves Skorpió, mielõtt még meglepetés érné, s dolgozzon ki egy stratégiát, amivel továbbra is kézben tarthatja a dolgokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét.

Nyilas

A családi nézeteltéréseknek még mindig nincs vége. Vegyél minél több mély lélegzetet, s ne hagyd, hogy bárki is felbosszantson a problémáival a családban. Kedvesen és finoman megmondhatod neki, hogy ez az ő dolga, neki kell megoldania. Te nem segíthetsz most neki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai napra, bármit is tervez, kedves Nyilas, az biztosan, nagyon jól fog sikerülni, ugyanis egy igazán gondtalan, vidám napot jeleznek elõ a csillagok. Ennek megfelelõen, igyekezzen kihasználni mindinkább a jó szelet, s minél több olyan dolgot csinálni, amit szeret! Vonja be szeretteit, barátait is, még inkább fokozva a hangulatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: