Bak

A hétfői változást szinte meg sem érzed. Talán annyit érzékelsz csak belőle, hogy nehezebben közlekedsz, hosszabb időbe telik eljutni A pontból B-be. A héten nagyon fontos feladatok várnak még rád, érdemes szépen lassan ezekre is felkészülni. Már ha lehetséges egyáltalán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai nap, legyen nagyon határozott, kedves Bak, s álljon ki szilárdan az elképzelései mellett, legyen bárki is vitapartnere, õ biztosan téved! Fontos ugyanakkor, hogy mindezt nagyon következetesen, szenvedélymentesen és diplomatikusan tegye, különben sosem sikerül majd meggyõzni ellenlábasát igazáról, aki, ha éppen egy szerette, vagy barátja, még a végén bajba keveri magát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Bármennyire is nem a stílusod, egyszerűen belekényszerülsz abba, hogy taktikázz, titkolózz, s ne ossz meg minden információt, amit tudsz. A hétfő legnagyobb kihívása épp ez lesz, hogy óvatosan, cseppenként adagold az infókat a többieknek. Nem kell bűntudatod érezned, ez egy ilyen nap…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma igencsak sokat gazdagodhat spirituális értelemben, kedves Vízöntõ, ugyanis, meglehetõs érzékenységet mutatnak e téren a csillagok. Kedvez ez az idõszak annak, hogy új, különös dolgokkal foglalkozó embereket ismerjen meg, vagy szakrális helyeket keressen fel, s mélyítse a misztikus területeken szerzett tudását. Használja ki rendkívüli szenzitivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Hétfőn visszajön a hangod, szó szerint és átvitt értelemben is. Ha esetleg berekedtél az elmúlt napokban, mára nyoma sem lesz mindennek. Viszont a fogalmazásmódra mindenképpen figyelj nagyon. Csak a lényegre, a legfontosabb tudnivalókra összpontosíts. Ne beszélj és ne értelmezz túl semmit.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai egy igencsak kellemes napnak ígérkezik az életében, kedves Halak, amikor is, semmi rossz nem történhet, csakis jó dolgokat vonzhat be! Higgyen ebben és kapni fog, ossza meg másokkal is, s megsokszorozhatja. Ne feledje, kedves Halak, hogy a szeretet az, amibõl sohasem lehet eleget adni és kapni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: