Gondolkodtál már rajta, vajon milyen a kisugárzásod? Milyennek látnak téged a többiek? Milyen láthatatlan energiákat közvetítesz tudattalanul? Ebből a nagyon izgalmas horoszkópból minden csillagjegyről kiderül az igazság.

Mindent mozgásban tart, és átjárja a láthatatlan világot… Ez nem más, mint az energia, hiszen mindennek és mindenkinek van energiája, rezgése, van aura, ami körbevesz bennünket. Elég csak arra gondolni, amikor először találkozol valakivel, még mielőtt bármit is mondana, tudattalanul is kialakul róla egyfajta benyomás. Néhány emberhez láthatatlan erő vonz, vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten taszítónak érzed.

Keddi Horoszkóp - Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek.

Ha tudod, milyen típusú energiát sugárzol a környezeted felé, könnyebben javíthatod a kapcsolatodat is a külvilággal. Minden csillagjegyből más és más jellegű energia árad: a tűz jegyűek valahogyan mindig a figyelem központjába kerülnek, a levegő jegyek elevenek, frissek, a föld jegyűek nyugodtak és kiegyensúlyozottak, míg a vizes csillagjegyek energiája mélyről fakadó.

A Kos kisugárzása: perzselő

A Kos az állatöv első csillagjegye. Ő a kezdet, az indulás. Uralkodó bolygója, a Mars bolygó tüzessé, temperamentumossá, akaratosság, harciassá, akaratossá, nagyon elszánttá teszi őt. A csillagjegyek legimpulzívabb személyisége, akit szinte folyamatosan hajt a vadászösztön, a céljai megvalósítása.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika energiája: szilárd

A Bika maga lehetne a Föld. Megvan benne a kellő higgadtság, szilárd és megbízható, nyugodt, szorgalmas, megfontolt csillagjegy, aki valahogy soha nem tűnik túlterheltnek. Az adott problémát módszeresen próbálja körbejárni, ám ez bizonytalansághoz, makacssághoz is vezethet esetében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek kisugárzása: tevékeny

A kettős jegyű Ikrekben időnként valóban úgy tűnik, mintha két lélek energiája lakozna. Társasági lény, folyamatosan jár az agya, rendkívül kíváncsi, kiválóan kommunikál, folyamatosan képzi magát, s egyidejűleg ezer dolgot csinál. Mindig tudja, hogyan kösse le magát, ezért ő biztosan soha nem unatkozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-07 - Amennyiben jelenleg egyedülálló, ma sikerülhet végleg begyógyítania lelkén...

A Rák energiája: melegség

A Rák csillagjegyből árad a melegség. Fontos számára, hogy közeli kapcsolatot alakítson ki a többiekkel, szívesen viseli mások gondját. Nyugtató a belőle áradó energia, ám csak addig, ameddig tekintetbe veszed az érzéseit. Amint megbántva érzi magát, a lehető legdrámaibb módon adja csalódottságát a környezete tudatára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: