Kos

Az egyik legszenvedélyesebb csillagjegyek közé tartozol, aki ráadásul sosem gondolkozik. Mindig a pillanatnak élsz, és nem szoktad megkérdőjelezni a döntéseidet. Amikor a szerelemről van szó, nincs igazán olyan, aki nálad jobban csinálja: ha kinézel magadnak valakit, addig mész, amíg meg nem szerzed, akit akarsz. Egészen addig, amíg ki nem találod, hogy már valami tök másra vágysz…Imádod a szerelembe esés izgalmát, ezért nagyon gyorsan és könnyen leszel szerelmes, de nagyon nehéz fenntartani az érdeklődésed és az érzelmeid.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Érzéki vagy, épp ezért nagyon fontos számodra a fizikai vonzalom. Általában olyan emberek vonzanak, akik erősek és határozottak. De azért kell legalább néhány randi, amíg megbizonyosodsz arról, hogy megbízhatsz-e az illetőben, és eldöntöd, képes-e megteremteni a stabilitást, amire szükséged van. A kapcsolat korai szakaszában minden jelt megjegyzel. Szóval bár viszonylag lassan alakulnak ki az érzéseid, az tuti, hogy sokáig szerelmes maradsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Itt a csillagjegyek nagy rangsora! Te hol állsz a listán?

Ikrek

Veled aztán nincs könnyű dolguk a pasiknak! Nagyon társasági ember vagy, imádsz ismerkedni, így számodra a randevúk is arra jók, hogy felfedezd a lehetőségeidet. Ahhoz, hogy valaki igazán felkeltse az érdeklődésed, az eszedre kell hatnia: imádod a csipkelődést, a szarkazmust és az izgi szópárbajokat. Ha valaki képes felvenni veled a lépést, már nem unatkozol. És ha már több hónapja ugyanazzal a sráccal beszélgetsz, akkor kezd el felmerülni benned, hogy lehet, hogy szerelmes is vagy.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: