Mérleg

Te aztán szereted a szerelmet! Igazi romantikus típus vagy, imádod a kapcsolatokat (nem csak, ha pasikról van szó), a harmóniát és az együtt töltött időt. Társaságkedvelő vagy, könnyen barátkozol és a flörtölés sem okoz neked problémát. Amikor találsz valakit, aki kívül-belül gyönyörű, plusz érzed, hogy ő is legalább ennyire érdeklődik irántad, nagyon hamar belezúgsz az illetőbe. Számodra egy kapcsolat egyben partnerség is: fontos neked az, hogy egyenlő félként kezeljétek egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A te horoszkópodról az első, ami mindenkinek az eszébe jut, hogy érzéki és szenvedélyes vagy. Szereted ezeket a tulajdonságaidat, az pedig még inkább bejön, ha másban is felfedezed őket. Ennek ellenére nem engedsz át akárkit a faladon. A srác csak akkor ismerheti meg az igazi éned, ha meggyőződtél róla, hogy totálisan megbízhatsz benne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-12-17

Nyilas

Te vagy a megtestesült önállóság, nincs szükséged másra a boldogsághoz. Igazi kalandor vagy, szeretsz utazni, ezért olyasvalakire van szükséged, akivel együtt indulhattok felfedezőutakra. Számodra a szerelem, ami meglehetősen lassan alakul ki benned, azt jelenti, hogy megtaláltad a partnered, akivel közösen lehettek szabad világutazók.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: