Oroszlán

Hát te aztán egy picit túl hamar beleesel egy-egy pasiba! És szerelmes is maradsz egész addig, amíg ennek ellenkezőjére okot adnak. Sajnos ezzel veszélybe sodorhatod a szíved: előfordulhat, hogy nem a jó típussal jössz össze, ezért újra és újra megbántanak. Tudjuk, hogy nem egyszerű, de néha próbálj meg rátaposni a fékre, hátha el tudod kerülni a következő csalódást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz

Nem nagyon rohansz a Nagy Ő után, igaz?  Jobban érdekel, hogy sikeres, hasznos kapcsolataid legyenek, éppen ezért inkább networking eseményekre mész, mint egy rakat felesleges randevúra…Szóval ha egyszer felkerül a rózsaszín napszemüveg, azt alig-alig veszed észre, mivel általában lassan, fokozatosan mész bele egy romantikus kapcsolatba. Igazi komoly személyiség vagy, aki annak örül, ha már elsőre jól mennek a dolgok.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Csillagjegyek, akik képesek a jövőbe látni

Mérleg

Te aztán szereted a szerelmet! Igazi romantikus típus vagy, imádod a kapcsolatokat (nem csak, ha pasikról van szó), a harmóniát és az együtt töltött időt. Társaságkedvelő vagy, könnyen barátkozol és a flörtölés sem okoz neked problémát. Amikor találsz valakit, aki kívül-belül gyönyörű, plusz érzed, hogy ő is legalább ennyire érdeklődik irántad, nagyon hamar belezúgsz az illetőbe. Számodra egy kapcsolat egyben partnerség is: fontos neked az, hogy egyenlő félként kezeljétek egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Skorpió

A te horoszkópodról az első, ami mindenkinek az eszébe jut, hogy érzéki és szenvedélyes vagy. Szereted ezeket a tulajdonságaidat, az pedig még inkább bejön, ha másban is felfedezed őket. Ennek ellenére nem engedsz át akárkit a faladon. A srác csak akkor ismerheti meg az igazi éned, ha meggyőződtél róla, hogy totálisan megbízhatsz benne. És mikor ez megtörtént, tudod: valaki nagyon különleges embert találtál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: