Nyilas

Rólad elmondhatjuk, hogy te vagy a megtestesült önállóság, nincs szükséged másra a boldogsághoz. Igazi kalandor vagy, szeretsz utazni, ezért olyasvalakire van szükséged, akivel együtt indulhattok felfedezőutakra. Számodra a szerelem, ami meglehetősen lassan alakul ki benned, azt jelenti, hogy megtaláltad a partnered, akivel közösen lehettek szabad világutazók.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Olyan férfiak tetszenek neked, akik szorgalmasak, felelősségteljesek és kezdeményezőek. Emiatt fiatal csajként gyakran azon kapod magad, hogy az idősebb pasikhoz vonzódsz, miután ők ugye már biztosan elértek valamit az életben. Úgy kezeld a szerelmet, mint az üzletet: tudnod kell, hogy megéri-e rááldoznod az érzéseidet a srácra. Persze ezt kideríteni egy elég lassú folyamat, úgyhogy amíg idáig elérsz, boldogan koncentrálsz az életed többi céljaira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-10-18

Vízöntő

Te is azon csillagjegyek közé tartozol, akik tökéletesen megvannak szingliként is. Mivel amúgy is folyton egy csomóan vesznek körül, sosem érzed magad egyedül. Azon kívül, hogy extra nyitott vagy, úgy érzed, az a feladatot, hogy valami változást is hozz a világba. Így a környezeted jobbá tételébe több energiát fektetsz, mint a randizásba. De nyugi, ez persze nem azt jelenti, hogy örökre pasi nélkül élsz, szimplán csak azt, hogy neked kicsit lassabban megy ez, mint másoknak. Gondoltál már például arra, hogy esélyt adsz annak a fiúnak, akit néhány éve barátzónába tettél?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ha valakinek tényleg bejön a szerelem első látásra, akkor az te vagy! Nagyon gyorsan változik rózsaszínbe a világod, ez viszont sajna azzal jársz, hogy épp ilyen durván vagy kitéve a csalódásoknak is. Plusz, gyakran inkább csak magába a szerelembe vagy szerelmes, hiszen olyan álmodozó vagy. Emellett pedig érzékeny is, aki nagyon nem kezeli jól az érzelmi elhanyagolást. Olyan férfire van szükséged, aki törődik veled. Ha ez megvan, akkor a fellángolás nagyon hamar örökkön-örökkévé változik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: