Nyilas

Rólad elmondhatjuk, hogy te vagy a megtestesült önállóság, nincs szükséged másra a boldogsághoz. Igazi kalandor vagy, szeretsz utazni, ezért olyasvalakire van szükséged, akivel együtt indulhattok felfedezőutakra. Számodra a szerelem, ami meglehetősen lassan alakul ki benned, azt jelenti, hogy megtaláltad a partnered, akivel közösen lehettek szabad világutazók.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Bak

Olyan férfiak tetszenek neked, akik szorgalmasak, felelősségteljesek és kezdeményezőek. Emiatt fiatal csajként gyakran azon kapod magad, hogy az idősebb pasikhoz vonzódsz, miután ők ugye már biztosan elértek valamit az életben. Úgy kezeld a szerelmet, mint az üzletet: tudnod kell, hogy megéri-e rááldoznod az érzéseidet a srácra. Persze ezt kideríteni egy elég lassú folyamat, úgyhogy amíg idáig elérsz, boldogan koncentrálsz az életed többi céljaira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Vízöntő

Te is azon csillagjegyek közé tartozol, akik tökéletesen megvannak szingliként is. Mivel amúgy is folyton egy csomóan vesznek körül, sosem érzed magad egyedül. Azon kívül, hogy extra nyitott vagy, úgy érzed, az a feladatot, hogy valami változást is hozz a világba. Így a környezeted jobbá tételébe több energiát fektetsz, mint a randizásba. De nyugi, ez persze nem azt jelenti, hogy örökre pasi nélkül élsz, szimplán csak azt, hogy neked kicsit lassabban megy ez, mint másoknak. Gondoltál már például arra, hogy esélyt adsz annak a fiúnak, akit néhány éve barátzónába tettél?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Halak

Ha valakinek tényleg bejön a szerelem első látásra, akkor az te vagy! Nagyon gyorsan változik rózsaszínbe a világod, ez viszont sajna azzal jársz, hogy épp ilyen durván vagy kitéve a csalódásoknak is. Plusz, gyakran inkább csak magába a szerelembe vagy szerelmes, hiszen olyan álmodozó vagy. Emellett pedig érzékeny is, aki nagyon nem kezeli jól az érzelmi elhanyagolást. Olyan férfire van szükséged, aki törődik veled. Ha ez megvan, akkor a fellángolás nagyon hamar örökkön-örökkévé változik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: