Ha az ezredik randin és kezdődő kapcsolaton is túl vagy, lehet, hogy már éppen szerzetesnek készülsz. De még mielőtt elvonulnál a világ elől, olvasd el a csillagjegyedre vonatkozó sorokat, és kérj megerősítést a barátaidtól. Ők majd elmondják neked, hogy nem veled van a baj. Értékes vagy, jó vagy! És érdemes várnod arra, aki ezt meglátja benned. Sőt, csak Őrá érdemes.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Van valahol egy férfi, akinek minden problémádat elmondhatod. Őrá várj. Ő lesz az, aki elfogad teljesen, és nem akar majd megváltoztatni. Megérti majd, hogy vannak napok, amikor te nem vágysz kimozdulni, és nem sértődik meg, ha nélküled megy valahova. Minden porcikádat szeretni fogja. Tiszteletben tartja, hogy te más vagy, mint ő, de pont így szeret majd. Mindennél jobban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Várj arra a férfira, aki nyílt szívű, és nem jelent majd gondot neki, hogy kimutassa az érzéseit. Akiben teljesen megbízhatsz, és számíthatsz rá, bármi történjék is az életedben. Akivel teljesen önmagad lehetsz, játszmák és színészkedés nélkül. Akivel soha nem gondolsz arra, hogy mit mondj, hogy tetsszen neki. Aki mindig ott lesz, és mosolyt csal az arcodra, még a legnehezebb pillanatokban is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: