1. Rahu: Kos, Kétu: Mérleg

Előző életben: Korábbi életeiben kényelmes ember volt, imádta a szépet, szeretett szórakozni, igyekezett semmiért sem felelősséget vállalni, az életet könnyedén és gondtalanul élni. Előző életeiben egymást követték a szerelmi kalandok, ha elkötelezte magát és megházasodott, nehezen tudott hűséges maradni. Mindennél fontosabbnak tartotta a barátait, értük mindent megtett, akár azok rovására is, akik őszintén szerették.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Ugyan most is sokan vannak ön körül, de már egy kezén is meg tudja számolni, hogy közülük ki az igaz barát. Még kísért a múlt, az egyedülléttől való félelem, ezért hajlamos belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről már az elején tudja, hogy nem lesz jó, szenvedni fog benne. A bizonytalanság érzése még most is sokszor gyötri, egyedül nehezen tud dönteni.

Jövő életben: Határozott és bátor lesz, kevésbé érdeklik a külsőségek, sikerre, elismerésre vágyik. És mindent megtesz azért, hogy a célját elérje. Szenvedélyes ember lesz, aki úgy a szerelemben, mint az élet minden területén magához ragadja a kezdeményezést. Vágyik majd a párkapcsolatra, és el is kötelezi magát, és mindent megtesz azért, hogy a viszonyuk ne fulladjon unalomba, így képes lesz a hűséget is gyakorolni.

2. Rahu: Bika, Kétu: Skorpió

Előző életben: Erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű személy volt, akinek nyájas és udvarias volt a modora. E mögé rejtette a roppant eltökéltséget, a határozottságot, ami időnként makacsságba, és keménységbe csapott át. A pénznek nagy jelentőséget tulajdonított, hajlamos volt a harácsolásra. Amikor partnert választott, akkor is annak adta a kezét, akinek volt mit aprítania a tejbe, aki gazdagnak számított.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Meg kell próbálnia legyőzni a másik ember fölötti rendkívül erős birtoklási és ellenőrzési vágyát, mert csak így érheti el, hogy tartós és boldog kapcsolatban éljenek. Ne engedje, hogy döntéseinél befolyásolja a rokonszenv- és ellenszenv érzése, mert ez tévútra viheti, és ami még fontosabb, el kell fogadnia, hogy másnak is lehet igaza, nemcsak önnek.

Jövő életben: Rendkívül jó megismerő és felismerő képességekkel rendelkezik majd, a látóköre széles. Emlékezőtehetsége és ítélőképessége elsőrangú lesz. A szerelme lángolóan szenvedélyes, és ha a vágya már nem nyer tökéletes kielégülést, új utak, új kapcsolatok felé néz majd. Bővelkedik majd az anyagi javakban, és nem aggódik a holnap miatt.

Szerdai Horoszkóp 2020-10-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: