3. Rahu: Ikrek, Kétu: Nyilas

Előző életben: Hajlamos volt mindent eltúlozni, és nem állt távol öntől a hazudozás sem. Minderre azért volt szüksége, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, fontosnak tartsák. Olykor megrészegült a saját hangjától, és leginkább önmagára figyelt, mások problémája, azok meghallgatása annyira nem volt fontos. Inkább szellemi, mint szexuális partnerre volt szüksége, ezért nagyon nehezen talált társat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Jól ismeri embertársai gyengéit, és ki tudja használni azokat. Erősen erotikus, de meg van hozzá az önuralma és mértékletessége, vagyis nem leng ki. Még mindig fontos számára, hogy a középpontban álljon, aki mindent jobban tud, de ez már nem olyan erőteljes, mint az elmúlt életében.

Ez a 4 csillagjegy komoly bajba sodródhat! Eláruljuk, hogy kik azok!

Jövő életben: Remekül közvetít, simulékony és alkalmazkodó, mert tudja, hogy ilyen viselkedéssel érheti el mindazt, amit szeretne. Kissé ideges, izgő-mozgó ember, aki mindent tudni akar, és mindig képben szeretne lenni. Hűséges lenne, ha a partnere is az lenne. De általában olyanokat választ, akik erre képtelenek, így aztán ön is kalandokba keveredik.

4. Rahu: Rák, Kétu: Bak

Előző életben: Kemény ember volt, akinek első volt a munkája, a feladata, a célja, vinni akarta valamire. Minden valószínűség szerint vitte is, magasabb rangot, pozíciót ért el, és az utódaitól is ezt követelte. Mindeközben éppen azokkal az emberekkel foglalkozott keveset, akik szerették, és azokkal többet, akik a pályáján segítségére lehettek. Ezért kissé ridegnek tartották önt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: A céltudatosság és a becsvágy most is megvan önben, ugyanúgy fontos a hivatás, mint a múltban. A pénzszerzésben azonban sokkal találékonyabb, mint korábban. Annyira, hogy akár a szemétdombból is pénzt tud kikaparni. Már könnyebben kihozható a sodrából, mint korábban, és hosszabb időre van szüksége, hogy megnyugodjon.

Jövő életben: Melegszívű, főként a családjának élő ember lesz. A rokoni kapcsolatokat, a rájuk figyelést tartja a legfontosabbnak, áldozatot is vállal értük. Nem vágyik hatalomra, dicsőségre, arra, hogy csodálják, vagy netán féljék, hanem inkább arra, hogy viszontszeressék. Nem esik nehezére mások szolgálatára lenni és tenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: