7. Rahu: Mérleg, Kétu: Kos

Előző életben: Erőszakos, agresszív ember volt, aki ha egyszer valamit kitalált, azt végre akarta hajtani. Fontos volt, hogy mindenben első legyen, ha valami mégsem úgy alakult, ahogy azt szerette volna, elcsüggedt, és félbehagyta az egészet. A szerelemben hódító és bódító volt, egyik virágról a másikra szállt, amelyet nem tartott titokban. Hiába volt pénze, rosszul bánt vele.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Békére törekvő, kis igényű, előzékeny ember, akinek fontos, hogy szép környezet, szép tárgyak vegyék körül. Tudja, hogy bizonyos dolgokban nincs értelme a másik emberrel szembeszállni, harcolni, mert az idő mindent megold. Imád szórakozni, ha nem szórakozóhelyen, akkor barátoknál vagy barátokkal tölti az időt.

Jövő életben: Minden valószínűség szerint vezető pozíciót fog betölteni, ahol szükség van a harcolni tudásra és a diplomáciai képességekre. Mindezzel rendelkezni fog, hiszen az egyiket az előző életből, a másikat a jelenből hozza. A magánélete rendezetlen lesz, mert olykor nem tudja, hogy kit vagy mit akar.

8. Rahu: Skorpió, Kétu: Bika

Előző életben: Élete irányításában a józan ész játszotta a főszerepet. Hibája volt, hogy olykor beleesett a túlzott kritizálás csapdájába, amivel több embert megbántott, és jelentős számú ellenséget szerzett. Stabil kapcsolatban élt, és ha nehezen is, de ellenállt a csábításoknak. Ha mégsem, akkor azok nem kerültek nyilvánosságra, mert remekül meg tudta őrizni a titkokat. Nemcsak a sajátját, hanem másokét is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jelen életben: Kritizáló hajlamát sokkal jobban kordában tudja tartani, mint a múltban. Keményen kell dolgoznia, ami nem esik nehezére abban az esetben, ha ezért megfizetik. Pénzügyekben amúgy is kevésbé nagyvonalú, már a szegénységnek a puszta gondolata is rémisztő a számára. Párkapcsolatban az ő vállára nehezednek a terhek.

Jövő életben: Szinte belelát mások lelkébe, különleges hipnotikus képességekkel rendelkezik, amivel a legféltettebb titkokat is ki tudja szedni másokból. Ezért előfordulhat, hogy egy lépéssel a többiek előtt jár, és ő az, aki másokat irányít, és aki a pénzügyekben döntést hoz. A szerelemben hol több ágyban űzi kisded játékait, hol magányos.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: