Rák (június 21. – július 22.)

Érzéki és békés természetű, de mindenképp gyújts gyertyákat és hozd őt hangulatba, ha vízszintesben szeretnél vele randevúzni. Azzal is számolj, hogy a Rákot a szex után ölelgetni és simogatni kell, és beszélgetni vele. Ha ennél egyszerűbb lepedőakrobatikára vágysz, nem ő lesz a megfelelő randipartnered. A Rák szívét annyiszor összetörték már, hogy minden jelentkezőben csakis a nagy őt hajlandó látni. A szerelmeskedés után az egész éjszakát beszélgetéssel töltitek majd, hogy minél szorosabb legyen a kötelék. A béke, harmónia és szerelem a legfontosabbak neki, a legfrissebb kapcsolatban is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem sértés, hiszen tény: ő az egyik legbonyolultabb partner. Féltékeny, gyanakvó, manipulatív, és birtokolni akar – szóval nem tűnik túl szórakoztató randipartnernek. Ez az egyik oka, amiért olyan független. Bármilyen vonzó és szexis, nincs túl sok jelentkező a vele való hosszútávú kapcsolatra. Nem véletlen, hogy olyan sikeres a munkában. Személyisége inkább alkalmassá teszi egy csodás karrierre, amibe nem fér bele a jópofizás, meg a gyengédség. Törtető, magabiztos és elszánt, ez mind remek az üzleti életben. De ha az undok Skorpió-énjével találkozol, úgy fogsz elbúcsúzni: további jó szórakozást, vidd inkább randira a karrieredet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: