A nyugati horoszkópon, csillagjegyeken kívül számos másik népnek vannak saját asztrológiai jegyei, saját horoszkópja. Az indiánoknak is létezik saját állatöve, amelyben valóban csak állatok szerepelnek a jegyekként, hiszen az ő kultúrájuk úgy tartja, hogy mindenkihez tartozik egy védőállat, aki születésétől kezdve vigyáz rá, és akinek a karakterjegyeit az illető magáénak tudhatja.

Az indián csillagjegyek között szintén 12 félét különböztetünk meg, mint az általunk ismert zodiákusban, és ezek a jegyek nagyjából egybeesnek a nyugati csillagjegyekkel. Születésnapod alapján cikkünkből megtudhatod, mely állat tartozik hozzád az indián horoszkópban, és milyen tulajdonságokkal rendelkezel eszerint.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (január 25-26.) - A Nyilasok vágyakoznak, a Vízöntők bizonytalanok ezen a hétvégén...

Vidra, 01.20-02.18.

A vidrát úgy ismerjük, mint fürge és játékos állatot, és a vidra jegyűekre is jellemző egyfajta szokatlan életszemlélet, és az állandó mozgékonyság.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A vidrák számára mindig elsődleges, hogy elvégezzék a feladataikat, amelyekhez sokszor rendhagyó módon közelítenek, ám a legtöbbször mégis sikerrel járnak.

Ugyan másokétól igencsak eltérő az életszemlélete, a vidra típusú ember hatalmas intelligenciával és képzelőerővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a számára, hogy másoknál jobban átlássa a problémákat, és megoldást találhasson rájuk.

Bár sokszor tűnnek úgy, mintha kerülnék más emberek társaságát, a vidrák nagyon jó barátok és hűséges társak lehetnek, akik mindig törekszenek az őszinteségre.

Farkas, 02.19-03.20.

Mind filozófiai, mind fizikai értelemben a farkas az indián zodiákus szerető típusú jegye, aki érzelmes és nagyon szenvedélyes.

Ugyan a farkas mint állat vadnak és függetlennek tűnik, mégis amennyire szüksége van a szabadságra, annyira tisztában van azzal is, hogy szükség van a szeretetre és a társakra is az életben.

A farkas típusú emberek mélyen érző, gyengéd és nagylelkű emberek, de ha problémáik adódnak az életben, akkor nagyon makaccsá, rögeszméssé válhatnak, és mivel az őket ért sérelmeket nehezen heverik ki, ezért hajlamosak a bosszúállásra is.

Sólyom, 03.21-04.19.

A sólyom típusú emberek született vezetők, akik bármilyen helyzetben racionálisan és higgadtan képesek döntéseket hozni.

Egy sólyom soha nem fecsérli az idejét, addig üti a vasat, amíg az meleg, és mindig megteszi a szükséges lépéseket, ezért sokak szemében törtetőnek tűnhet.

A sólyom típusú emberek nagyon határozottak és az önbizalmuk is a helyén van, ám ez gyakran fordul át náluk beképzeltségbe, arroganciába.

Egy számára inspiráló környezetben a sólyom csak úgy szárnyal, mind a munkában mind a kapcsolatokban egyaránt, de ha nem érzi igazán jól magát a körülötte lévőkkel, durva, kiszámíthatlan, türelmetlen és túl érzékeny lehet.

Hód, 04.20-05.20.

A hód típusú emberek remek stratégák, főként ha üzleti területen helyezkednek el, ugyanis leginkább ez az ő asztaluk.

Döntéseikben megfontoltak, mindig összegyűjtik a számukra szükséges információt, amelyet alaposan át is rágnak, mielőtt ítéletet hoznának.

A hódok általában magukért teszik a legtöbb dolgot, ezért a tapintatlansággal és önzőséggeladódhatnak problémáik.

A hód típus emberek nagylelkűekhűségesek és segítőkészek tudnak lenni, de ha kihasználva érzik magukat, idegessé és arrogánssá válhatnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: