Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, és időnként a párkapcsolataikban is hajlamosak az önzésre, arra, hogy a saját szempontjukból figyeljék a dolgokat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Míg az elmúlt idõszakban, meglehetõsen szerencsésen alakultak a dolgai, kedves Oroszlán, addig a mai nap sajnos fordulópont lehet etekintetben, ami nem igazán jó hír az ön számára, ugyanakkor, mint ahogy már annyiszor, most is képes lesz meglátni a jó oldalát a dolgoknak. Ha nem szerencsés, hát ne bízzon semmit a véletlenre, ami fontos, vegye a kezébe a gyeplõt, s ügyeljen egész nap éberen, hogy, ha valahol, valami balul sülne el, azonnal beavatkozhasson! Tekintse kihívásnak a mai balszerencsét, ne pedig problémának, s akkor ne lehet semmi baj, sõt!

Amikor azonban ebből szerepből sikerül kilépned, mert valaki igazán felkelti az érdeklődésedet, akkor biztosan lenyűgözöd őt karizmatikus egyéniségeddel és humoroddal, csak ne feledd, hogy ketten vagytok ebben a kapcsolatban, és nem csak a tiéd a színpad.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-07

Szűz

A Szűz a harmóniára és az egyensúlyratörekszik, és mivel jó szervezőkészséggel és rugalmassággal megáldott ember, a kapcsolataiban is hajlamos lehet arra, hogy engedjen a saját érdekeiből, ha ezzel elkerülheti a konfliktust és fenntarthatja a jó viszonyt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai nap remekül alkalmas lehet arra, hogy összességében, átfogóan is átgondolja alakuló dolgait. Mindezen hasznos folyamatot még inkább elõsegítheti egy, a természetben tett séta, ami ráadásul még egészséges is. Akárhogy is, a nap egy bizonyos szakában, mindenképpen keressen egy csendes helyet, ahol újra végig pörgetheti az elmúlt napok eseményeit, s kifundálhatja, merre, hogyan is lenne a leghatékonyabb tovább haladnia!

Ez egy egészséges mértéken belül kifejezettenszerethető és jó emberi tulajdonság, de légy óvatos, csak azért, hogy a nyugalmat megőrizd, ne nyelj le mindent, neked is jogod van jelezni, ha valami zavar téged!

Mérleg

A legszebb jegyként számon tartott Mérleg nem csak ragyogásávalhumorávalészjárásával is leveszi a lábáról partnerét, így könnyedén csavar bárkit az ujja köré.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A sok munka és kevés szórakozás, fásulttá és elcsigázottá tehet bárkit, kedves Mérleg, így ne hagyja, hogy a folyamatos tenni akarása és jóra való törekvése folyamatosan mások szolgálatának bûvkörébe tartsa. Csillagjegyéhez híven, törekedjen inkább a folyamatosságra és harmóniára az életében, hogy visszatalálhasson ama egyensúlyhoz, amikor még a munka és a kikapcsolódás nagyjából egyforma idõmennyiségben oszlott el mindennapjaiban. Legyen bölcs és meglesz a jutalma!

Sajnos azonban hamar érdeklődését veszti, és ekkor ugyanolyan könnyen lép tovább, mint amilyen elszántnak mutatkozhatott a kapcsolat elején.

Heti horoszkóp (január 13-19.) - A héten a legfontosabb feladat a nyugalmadnak a megőrzése.

Ha valakibe igazán szerelmes leszel, akkor az megfoghatja veled az isten lábát, de akihez csak múló fellángolás hajt, azzal csúnyán ki is babrálhatsz.

Skorpió

A Skorpió igazi szenvedélyes személyiség, aki mellett egy párkapcsolatban sem lehet unatkozni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Verhetetlen vagy, ha izgalmas randimegszervezéséről, vagy egy romantikus éjszakáról van szó, a hétköznapokat viszont gyakran unalmasnak, sótlannak találod, és nem biztos, hogy a mindennapi problémák megoldásában is partner vagy.

Lehet, hogy ezekben hajlamos vagy egyedül hagyni a párodat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: