Nyilas

Te tutira filterek nélkül élsz, nem esik nehezedre az igazságot elmondani valakinek, főleg nem a tesódnak. Azonnal kimondod az első dolgot, ami az eszedbe jut, lehet az bármennyire durva vagy bántó. Biztosan megkért már a tesód párszor, hogy legyél egy kicsit figyelmesebb.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Neked nem számít más, csak a győzelem. Teljesen mindegy, hogy egy nagy versenyről van szó, vagy csak egy családi társasjátékozásról, neked mindenki mást le kell előznöd. Nem tehetsz erről, de nyugi a tesóid tudják már, hogyan kell ezt kezelni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2020. Szeptember 25.-27: A hétvégék mindig kihívást jelentenek, mert néha nehéz eldöntened, hogy együtt, vagy külön...

Vízöntő

Imádod a tesódat, azonban ezt nem mindig tudod jól kifejezni. Valószínűleg inkább a tetteiddel mutatod meg nekik, hogy mennyire is szereted őket, nem pedig a szavaiddal. Te tutira nem vagy az az ölelkezős fajta – de nyugi a tesód tudja, mennyit is jelentesz neki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Nagyon nehezedre esik koncentrálni, főleg akkor, ha nem érdekel a téma, amiről a másik beszél. Épp ezért gyakran, amikor a tesód magyaráz neked, te csak bólogatsz és reméled, hogy nem egy kérdést tettek fel. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted őket, de sajnos te többször jársz a föld felett, mint a földön, de a tesóid pont így szeretnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: