Végletes

A végletek embere vagy, jelszavad: „mindent vagy semmit”. Az arany középút nincs rajta a térképeden. Szereted az extrém dolgokat. Hajlamos vagy a szélsősségességre, a radikális eszmék és cselekedetek sem állnak távol tőled. A mértékletesség fogalmát nem ismered.

Ha nem tudod teljes gőzzel csinálni azt, amit elterveztél, akkor inkább bele sem fogsz a célod megvalósításába.

A Bika zsugori, az Ikrek kétszínű, az Oroszlán egoista. Neked mi a rossz tulajdonságod?

Cinikus

Bizalmatlanságodnak köszönhetően – és azért, mert nem igazán hiszel a „jóban” – a legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő dolgok sem kerülik el a figyelmedet.

Minden, számodra nem tetsző mozzanatra csípőből reagálsz. Ilyenkor eltűnik a szerethető személyiséged, és az ember nagyon könnyen egy maró gúnytól csöpögő Skorpióval találja szemben magát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Nem számít, hogy egy családtagod, barátod, vagy kollégád áll veled szemben, te lelkiismeret-furdalás nélkül beélesíted a tarsolyodban lévő iróniabombát.

Féltékeny

Birtoklási vágyad miatt gyakran kerülsz a féltékenység csapdájába. Ha egy helyzet nem egyértelmű, nyomozni kezdesz, és addig nem nyugszol, amíg nem találsz bizonyítékot a párod hűtlenségére.

Hétvégi horoszkóp 2020. december 11-13-ig:  Teljesen eltérő lesz a hétvége 2 napja...

Erre minden esélyed meg is van, mivel partnerednek (és bárki másnak is) könnyedén a veséjéig látsz.

Ha bebizonyosodik, hogy féltékenységed jogos volt, ember legyen a talpán, aki képes az elvesztett bizalmadat visszaszerezni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: