Vajon a különböző csillagjegyek szülöttei hogyan viszonyulnak a szerelemhez? Megbízható társat választottál? Most minden kiderül. 

Bak

A Bak nagy küzdő, aki általában eléri a célját, és ez nem csak a munkájára, hanem a párválasztására is igaz. Akaratos, ezért akkor lesz kiegyensúlyozott a kapcsolata, ha szerelme képes elfogadni, hogy nem ő irányít, és társához képest ambiciózus. Utálja a lusta, életcél nélküli, léhűtő embereket. Fontos, hogy szerelme okos, sikeres, gazdag és okos legyen. A Bak számára fontosak az anyagiak, és az, hogy társával együtt tudják elérni a kitűzött célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-28

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadság lételem, ezért olyan társra van szüksége, aki nem korlátozza, inkább támogatja elképzeléseiben és álmaiban. Romantikus, légies, könnyed szerető, aki sokat ad a változatos programokra, és kedveli a kreatív ötleteket. Nagyon mélyen tud szeretni, és ki is mutatja az érzelmeit. Amennyiben magához méltó társra lel, hűséges és ragaszkodó annak ellenére, hogy társaságban légies lényével mindig felkelti az ellenkező nem tagjainak a figyelmét, és szívesen fürdik a bókok tengerében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyű emberek álmodozók, mindig valami kis titok lengi körül őket. Rendkívül vonzóak, és bájosak, nehéz őket nem észrevenni. A szerelemben mély érzésűek, romantikusak, és nagyon szerethetőek. Partnerükkel figyelmesek és kedvesek, és mindig a szívükön viselik a másik sorsát: megértően hallgatnak, vagy bölcsen segítenek, ha kell. Sérülékenyek, így a flörtölésre hajlamos, csapodár jegyek képviselői nem nekik való. Ők azok, akik akár az örökkévalóságon át képesek szeretni lelki társukat, ha az méltó a szerelmükre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Az lesz a legjobb, kedves Halak, ha ma felvértezi magát, mert úgy tûnik, ma mindenkinek önnel lesz valami baja. Legyen óvatos és próbálja meg higgadtan kezelni az adódó konfliktusokat, nehogy még jobban elfajuljon a helyzet. A legjobb amit tehet, hogy csendben elviseli a szidalmakat és a háttérben megpróbálja kideríteni mi is történt valójában,mert könnyen lehet, hogy a támadások alapja egy hatalmas félreértés.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Kos tüzes, céltudatos, bátor szerető, aki nem szorul tanácsra, vagy irányításra. Pontosan tudja, hogy mit akar, és általában el is éri a célját – így sikeres hódítónak tekinthető. Ha valamit a fejébe vesz, nemigen érdekli más véleménye, a maga útját járja. Gondos társ, aki mindent megtesz a párkapcsolatáért / családjáért, de mindig ő hordja a nadrágot: akaratossága miatt ugyanis mindig minden úgy történik, ahogy ő akarja. Szenvedélyes, lobbanékony természete miatt könnyű vele összeveszni, de ez a tűz a szerelmi életére is jellemző, így általában édes vele a kibékülés.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: