Vannak, akik valódi hétalvók, és vannak, akik csak hánykolódnak egész éjjel. Bármilyen hihetetlen, de még a csillagjegyek alvási szokásairól is informál a horoszkóp. Íme!

Az lenne az ideális, ha lefekvést követően mindenki öt perc alatt elaludna, s akkor menne ágyba, amikor a szemei kezdenek lecsukódni. Sokak számára azonban gondot jelenthet az alvás, akár azért mert nem tud álomba szenderülni, akár azért, mert oly sok tennivalója akad, hogy azt a pihenési idejéből csípi le. Nos, te melyik csoportba tartozol? A horoszkópból kiolvasható az alvási szokásod.

Kos

Tele van energiával, állandóan csak menne. Emiatt nem könnyen alszik el, hiszen folyton az jár az eszében, mi legyen a következő nagy dobása. Ha az energiáit nem hatékonyan használja, akkor nem alszik túl jól.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-07-01

Bika

Imád szundikálni, illetve még pár percet, órát az ágyban tölteni az ébredést követően, amikor persze belefér az idejébe. Ráadásul olyan környezetben szereti az idejét eltölteni, ami a lehető legkényelmesebb és ízlésesebb. Hálószobája a nyugalom, a béke helye.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mindig rohanásban van, éppen ezért alvási szokásai is meglehetősen zűrzavarosak. Amint úgy érzi, valami állandó, máris változtatni akar rajta. Ez azt jelenti, hogy nála semmi sincs kőbe vésve, főként mert hajlamos éjnek éjjelén is üzeneteket küldözgetni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: