Megtalálni a hozzánk legjobban illő személyt egyáltalán nem egyszerű feladat, és ha az első néhány találkozás után is úgy érezzük, hogy minden klappol, akkor is megvan az esélye, hogy a zöld szemű szörnyeteg még mindig ravaszul várja, hogy felszínre bukkanhasson. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegy hogyan áll a féltékenység kérdésköréhez, akkor nézd meg a következő felsorolást. A leglazább jegyekkel kezdünk és folyamatosan haladunk az egyre nehezebb esetek felé.

12- Ikrek

Egyszerű ok miatt nem foglalkozik a féltékenységgel, ez pedig az, hogy nem érdekli. Minden lehetséges szituációt számításba vesz, ahogyan a másik és ő maga is viselkedhet, és ez megelőzi a felesleges bosszankodást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11- Halak

Aligha látsz féltékeny Halakat, tekintve, hogy mennyire könyörületes természetűek. Soha nem éreznek haragot a másik iránt, maximum csalódottságot, de azt is igyekeznek palástolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a tulajdonságaink bosszanthatják a legjobban a környezetünket a horoszkópunk szerint

10- Vízöntő

Nem gyakran tapasztalják meg a féltékenység érzését, hiszen mindig azon vannak, hogy az önbecsülésüket felturbózzák. Ha valóban azt érzik, hogy csappan a bizalmuk, akkor azonnal megbeszélik a párjukkal és megoldást keresnek rá.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: