6- Bika

Kissé rögeszmések és önbizalom hiányosak tudnak lenni, de alapvetően nem féltékenykednek. Türelmesek és megértőek, így nem engedik, hogy elragadják őket az érzelmeik. Nagyon komoly dolognak kell bekövetkeznie, hogy egy Bika féltékeny legyen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5- Kos

Szenvedélyes és temperamentumos jegy, amely tökéletes kombináció a robbanáshoz. Ha egy Kos féltékennyé válik, akkor azonnal látod rajta és a tetteit az érzelmei vezérlik. Nem olyan gyakori nála a féltékenységi roham, de ha elkapja az elsöprő erejű tud lenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-04-16

4- Szűz

A Szüzek természetüknél fogva féltékenyek és ez nem csak a párkapcsolataikra jellemző. Nagyon kritikusak magukkal szemben, és ha azt érzik, hogy valaki jobban teljesít náluk, akkor az irigység vesz erőt rajtuk és a versenyszellemük akcióba lép.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: