Az előrejelzések szerint négy olyan csillagjegy van, melyeknek szülötteire óriási változások várnak 2020-ban. Meglepetések, kihívások, testi-lelki feltöltődés, és átalakulás vár rájuk. Ők lesznek azok, akik jövőre leszámolhatnak a múlttal, közelebb kerülhetnek álmaikhoz, és tiszta lapot nyithatnak.

Szűz

A szűz jegyűek olyan dolgokat oldhatnak meg 2020-ban, melyekről eddig azt gondolták, lehetetlen változtatni rajtuk. Kevésbé fognak félni a jövőtől, és bátran el merik majd engedni azokat, és azt, akikre és amire már nincs szükségük. Sok szűz dönt majd úgy, hogy szakmát vált, esetleg újra megpróbálkozik egy régi nagy álom beteljesítésével. A párkapcsolatban élő szűz jegyűekre harmónikus, kiegyensúlyozott periódus vár a magánéletükben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ma egy kissé elakadni látszik az, amin mostanság nagy erõkkel ügyködött, ám nincs ok az aggodalomra, ugyanis ez csak átmeneti. Nem érdemes erõltetnie most semmit, mert hamarosan minden szinte magától megoldódik. Amíg egyrészrõl vár erre, addig nyugodtan használja ki az idõt és haladjon valami egészen mással. Néha nem árt kicsit elõre dolgozni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

2020 egy nagy válaszút lesz a Halak számára. Első ránézésre egy olyan periódus következik, amely sok kockázatot és buktatót rejt, azonban ha a tettek mezejére lépnek, és nem félnek a következményektől, akkor egy stabilabb, biztosabb lábakon álló élet várhat rájuk. A Halak jegyűek akkor lehetnek sikeresek a jövő évben, ha mernek komoly döntéseket hozni, és nem ijednek meg attól, hogy ennek a következménye életük jelentős változása lesz. Aki mer, az nyer, érdemes átélni a kezdeti kényelmetlenségeket egy jobb életért cserébe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Ez az idõszak igazán energikus az ön számára, kedves Halak, s ez a plusz lendület bizony meg is látszik üzleti sikereiben, valamint pénzügyeiben, melyek valószínûleg a közeljövõben is hasonlóan sikeresen fognak alakulni. A szerelem terén sem lesz unalmas a napja. Egy igazán romantikus meglepetés várhat Önre. Mostanában valahogy minden jól megy Önnek. Bármit is csinál, csak így tovább!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a csillagjegyek rögeszméje, mániája

Ez a csillagjegyek rögeszméje, mániája

Minden csillagjegynek vannak rögeszméi, mániái – akkor is, ha tagadják. Háromszor is ellenőrzöd, kihúztad-e a vasalót, bezártad-e az ajtót? Netán szokatlan rituálékkal készülsz a megmérettetésekre? A horoszkóp szerint ez az, amihez a csillagjegyek rögeszm

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: