Indián horoszkópod durván a szemedbe mondja milyen ember is vagy tevalójában! Igazak rád ezek?

Gyűts Angyali Pontokat
és Nyerj!

Mire jók a pontok?

A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!

A pontrendszerről bővebben itt olvashatsz!
Mi a heti nyeremény?

Ezen a héten a képen látható horoszkópos ajándékot lehet nyerni! A nyertes csillagjegyének megfelelő ajándékot küldünk!

Honnan tudom, hogy ki nyert?

A nyertest facebook üzenetben is értesítjük, továbbá felkerül a facebook oldalunkon a nyertesek közzé! Ha szeretnéd látni az eddigi nyerteseket kattints ide!

Hogyan szerezhetek pontokat?

Olvass cikkeket, gyűjtsd a pontokat! A pontok gyűjtéséhez, csak böngészd oldalunkat, és ha végig olvasod a cikket, megnézed a kártyát vagy a csillagjegyedre vonatkozó részt akkor automatikusan megkapod a pontot amit jelzünk is neked. Az összegyűjtött pontjaid a bal felső sarokban látod!
Fontos! Ahhoz hogy részt vegyél a játékban és ezek a pontok megmaradjanak, akkor is ha következő alkalommal jössz az oldalunkra fent kattints a "Belépés" gombra!

Hallottál már valaha az indián horoszkópról? Azon a hiten alapszik, mely szerint minden egyes embernek létezik egy totem állata, amely meghatározza majd jövőbeni személyiségét. 

Ha szeretnéd megtudni, hogy hozzád mely állat tartozik, akkor keresd ki a listából a születési dátumodnak megfelelőt.

1 – Vidra (01.20 – 02.18)

Intelligens, élénk fantáziával. Előrelátó és jók a megérzései. Nagyszerű barát, hűséges és érzelmes társ. Nagyon őszinte és bátor jellem. Mindig lehet rá számítani a szükségben.

Jól kijön velük: holló, sólyom, szarvas

2 – Farkas (02.19 – 03.20)

Hatalmas szeretet él a szívükben minden és mindenki iránt. A legtöbb esetben a szívükre hallgatnak és annak szava szerint cselekszenek. A szeretetük mindenkire rásugárzik. Nagyon szenvedélyesek és szelídek.

Jól kijön velük: harkály, kígyó, medve

3 – Sólyom (03.21 – 04.19)

Kiváló vezető és mindig képes jó döntést hozni. Éles eszű és nagyon jól bírja a nyomást. Mindig pontos gyakorlatias és soha nem véti el a célpontját. Jó a csapatjátékokban és mindig kihasználja az adódó lehetőséget.

Jól kijön velük: lazac, bagoly 4 – Hód (04.20 – 05.20)

Szeretnek kontroll alatt dolgozni és nagyon rugalmasak. Képesek minden körülményhez alkalmazkodni és nem akad problémájuk a környezetnek való megfeleléssel. Nagyon készségesek és minden rájuk bízott feladatot a maximumon oldanak meg. Nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, liba, medve