9 – Holló (09.22 – 10.22)

Nagyon elragadó, lelkes és kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Tiszta energiabomba, sugárzik belőle a tettvágy, amit képes másokra is rátapasztani. Nagyon romantikus és idealista típus. Türelmes és intuitív, nagyon jó társ egy párkapcsolatban. Nagyon könnyű szóba elegyedni vele.

Jól kijön velük: vidra, szarvas

Ez a 4 csillagjegy újra és újra összejön az exével

10 – Kígyó (10.23 – 11.22)

Fantasztikus spirituális vezetők kerülhetnek ki közülük. Gyógyító természetük és szelíd természetük miatt jól el tudnak helyezkedni az egészségügyi szektorban. Gondoskodó és érzékeny típusok, akiknek megvan a titokzatos oldaluk is, amit nehéz felfedezni. Jó a humoruk és nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, farkas

11 – Bagoly (11.23 – 12.21)

Barátságos és közvetlen, nagyon könnyen alkalmazkodik a környezetéhez. Szereti nagy kanállal enni az életet és mindig készen áll egy nagy kalandra. Nagyon könnyű megtalálni vele a közös hangot és akár órákig lehet vele beszélgetni. Képes bármiben jeleskedni, aminek elkötelezi magát.

Jól kijön velük: sólyom, lazac

Ezt az életleckét meg kell tanulnia a csillagjegyeknek

12 – Liba (12.22 – 01.19)

Ambiciózus és elkötelezett személyiség, akinek az életében a munka elsőszámú helyen van. Mindig tökéletesen teljesít és legyűri az útjába kerülő akadályokat. Ha egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg azt el nem éri. Ha az érzelmekről van szó, kiderül róla, hogy egyúttal nagyon szenvedélyes, érzéki és romantikus tud lenni, ha megfelelő társat talál magának.

Jól kijön velük: medve, holló, hód

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: