9 – Holló (09.22 – 10.22)

Nagyon elragadó, lelkes és kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Tiszta energiabomba, sugárzik belőle a tettvágy, amit képes másokra is rátapasztani. Nagyon romantikus és idealista típus. Türelmes és intuitív, nagyon jó társ egy párkapcsolatban. Nagyon könnyű szóba elegyedni vele.

Jól kijön velük: vidra, szarvas

Ezek a csillagjegyek boldogabbak szingliként

Ezek a csillagjegyek boldogabbak szingliként

Nem mindenki esik mély depresszióba, ha éppen úgy hozza az élet, hogy nincs mellette társ. Sőt, ezek a csillagjegyek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha egyedül kell élniük, hanem kifejezetten jól érzik magukat szingliként. Vajon te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

10 – Kígyó (10.23 – 11.22)

Fantasztikus spirituális vezetők kerülhetnek ki közülük. Gyógyító természetük és szelíd természetük miatt jól el tudnak helyezkedni az egészségügyi szektorban. Gondoskodó és érzékeny típusok, akiknek megvan a titokzatos oldaluk is, amit nehéz felfedezni. Jó a humoruk és nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, farkas

11 – Bagoly (11.23 – 12.21)

Barátságos és közvetlen, nagyon könnyen alkalmazkodik a környezetéhez. Szereti nagy kanállal enni az életet és mindig készen áll egy nagy kalandra. Nagyon könnyű megtalálni vele a közös hangot és akár órákig lehet vele beszélgetni. Képes bármiben jeleskedni, aminek elkötelezi magát.

Jól kijön velük: sólyom, lazac

Keddi Horoszkóp - Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert...

Keddi Horoszkóp - Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

12 – Liba (12.22 – 01.19)

Ambiciózus és elkötelezett személyiség, akinek az életében a munka elsőszámú helyen van. Mindig tökéletesen teljesít és legyűri az útjába kerülő akadályokat. Ha egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg azt el nem éri. Ha az érzelmekről van szó, kiderül róla, hogy egyúttal nagyon szenvedélyes, érzéki és romantikus tud lenni, ha megfelelő társat talál magának.

Jól kijön velük: medve, holló, hód

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!