Nyilas

Szereted a szabadságot, és legszívesebben az egész világot a kebledre ölelnéd. Nem kedveled viszont a kötöttségeket, és nem tűröd az igazságtalanságot. Legszívesebben az egész világot megmutatnád partnerednek. A hétköznapi gondok azonban untatnak, sokszor fárasztanak, ezért mindig találsz valamilyen nagyvonalú megoldást, hogy ne kelljen velük túlságosan sokat foglalkoznod. A te feladatod az, hogy a hétköznapokban is megtaláld az apró izgalmakat és kis örömöket. Meg kell tanulnod értékelni az állandóság szépségét is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Zárkózottnak és merevnek tűnsz, pedig neked is van szíved. Iszonyatosan tudsz érezni, de ezeket az érzelmeket szinte páncéllal véded. Ha nehézségek merülnek fel, készen állsz a tárgyalásra, és mindenféle önérzeteskedés nélkül elismered a hibáidat. Bakként csak akkor támadnak gondjaid, ha partnered részéről intenzív érzelmekkel találod szembe magad. Ugyanígy saját érzelmeid kimutatásához sincs elég érzéked. A te karmikus feladatod az, hogy, meg tanuld szavakba önteni az érzelmeidet és elhinni azt, hogy a sírás nem bátorság kérdése.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nyitott vagy és végtelenül toleráns minden emberrel szemben. Igényled a nagy mozgásteret, és természetesen partnerednek is hatalmas szabadságot adsz. Szeretsz utazni, új embereket megismerni, folyton azon agyalsz, mit nem láttál még, merre nem jártál. Nem bírod a monotonitást, a nem kreatív feladatokat. Mások azonban ezt úgy értékelhetik, eluntad őket. A feladatod az, hogy a körülötted lévő közvetlen környezetedet is érdekesnek lásd, nem mindig kell valami újat keresned ahhoz, hogy elégedett légy.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Magas fokú érzelmi intelligencia jellemez, ragaszkodsz a partneredhez és meg is becsülöd őt. Fontosak számodra az érzelmek, ám egyfajta hullámhegy és hullámvölgy jellemez. Alapvetően egy visszahúzódó ember vagy, ugyanakkor minden újdonságra rá lehet venni. Vigyázz arra, hogy ne szolgáltasd ki magad túlzottan másoknak. Karmikus feladatod, hogy erősítsd a saját belső énedet, és koncentrálj néha magadra is, mások érdekei helyett.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ajándék lónak, ne nézd a fogát! A mai napon különösen igaz lehet ez a mondás, kedves Halak, ugyanis egy kedves ismerõsétõl, barátjától, egy elõre nem várt, félig-meddig kellemes, félig-meddig már-már értelmezhetetlen hírt kaphat, gesztusban részesülhet. Akárhogy is, fogadja jó szívvel, amit mentális, vagy fizikális formában kap, s ne éreztesse semmiképp sem aggályait, hisz bármivel is lepje meg az a valaki, figyelmessége szívbõl jön és most ez a legfontosabb!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: