Nyilas

Szereted a szabadságot, és legszívesebben az egész világot a kebledre ölelnéd. Nem kedveled viszont a kötöttségeket, és nem tűröd az igazságtalanságot. Legszívesebben az egész világot megmutatnád partnerednek. A hétköznapi gondok azonban untatnak, sokszor fárasztanak, ezért mindig találsz valamilyen nagyvonalú megoldást, hogy ne kelljen velük túlságosan sokat foglalkoznod. A te feladatod az, hogy a hétköznapokban is megtaláld az apró izgalmakat és kis örömöket. Meg kell tanulnod értékelni az állandóság szépségét is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap rendkívül izgalmasan telhet az ön számára, kedves Nyilas, amikor is, rengeteg új emberrel és dologgal találkozhat, melyek mind-mind, nagy hatással lehetnek önre. Ne féljen kérdezni, jelentkezni, vagy ígérni a kellõ pillanatban, mert bizony, nem minden nap jön szembe ennyi lehetõség! Találja meg a módját, hogyan profitálhat hosszútávon is a sok újdonságból.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak

Zárkózottnak és merevnek tűnsz, pedig neked is van szíved. Iszonyatosan tudsz érezni, de ezeket az érzelmeket szinte páncéllal véded. Ha nehézségek merülnek fel, készen állsz a tárgyalásra, és mindenféle önérzeteskedés nélkül elismered a hibáidat. Bakként csak akkor támadnak gondjaid, ha partnered részéről intenzív érzelmekkel találod szembe magad. Ugyanígy saját érzelmeid kimutatásához sincs elég érzéked. A te karmikus feladatod az, hogy, meg tanuld szavakba önteni az érzelmeidet és elhinni azt, hogy a sírás nem bátorság kérdése.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak tevékeny, s ez által termékeny lehet, kedves Bak, mondhatni, szinte égni fog a keze alatt a munka. Ne zavartassa magát, ha mások emiatt furcsán néznek önre, hiszen, aki jól ismeri, az elõtt eddig sem volt titok kivételes szorgalma és pontossága. Az estét mindenképpen igyekezzen szûk családi körben eltölteni, hogy nyugodt és kényelmes környezetben pihenhesse ki a fáradalmakat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétvégi horoszkóp (május 25–26.)

Hétvégi horoszkóp (május 25–26.)

A Kosok hétvégéje összességében kiválóan alakul, de a Bikáknak sem lesz okuk panaszkodni, remek élményekben lehet részük. Az Ikrek számára akkor lesz élvezetes ez a két nap, ha kérdés nélkül belevetik magukat mindenbe. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Nyitott vagy és végtelenül toleráns minden emberrel szemben. Igényled a nagy mozgásteret, és természetesen partnerednek is hatalmas szabadságot adsz. Szeretsz utazni, új embereket megismerni, folyton azon agyalsz, mit nem láttál még, merre nem jártál. Nem bírod a monotonitást, a nem kreatív feladatokat. Mások azonban ezt úgy értékelhetik, eluntad őket. A feladatod az, hogy a körülötted lévő közvetlen környezetedet is érdekesnek lásd, nem mindig kell valami újat keresned ahhoz, hogy elégedett légy.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Magas fokú érzelmi intelligencia jellemez, ragaszkodsz a partneredhez és meg is becsülöd őt. Fontosak számodra az érzelmek, ám egyfajta hullámhegy és hullámvölgy jellemez. Alapvetően egy visszahúzódó ember vagy, ugyanakkor minden újdonságra rá lehet venni. Vigyázz arra, hogy ne szolgáltasd ki magad túlzottan másoknak. Karmikus feladatod, hogy erősítsd a saját belső énedet, és koncentrálj néha magadra is, mások érdekei helyett.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma nagyon sok feladat várhat önre, melyekkel nem biztos, hogy egyedül, idõben képes is lesz majd végezni, s ez adott esetben problémákat szülhet. Ne legyen túl makacs, kedves Halak, s ha úgy érzi, nem boldogul egymaga, akkor mindenképpen kérjen külsõ segítséget, hiszen most az eredmény lesz a fontos, nem pedig az, ki mennyit is tett hozzá annak eléréséhez!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!