Bak

Úgy találhatja, hogy a főnöke valahogy másképpen néz önre mostanában. Ha az illető az ellenkező nembe tartozik, akkor akár szerelmi érzésről is lehet szó a személyes vonzalmon túl. De inkább csak tartsa meg a három lépés távolságot! Sajnos akkor derülne ki, hogy kinek hol a helye, ha már túl vannak a kalandon. Akkor viszont már nagyon kényelmetlenül érezné magát. Legyen kedves, de határozott. Többre megy így!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Szép napok következnek: szeretetre, szerelemre találhat az otthonában, és ha most ünnepli a születésnapját, az bizonyosan kedvességgel fűszerezve telik majd el. Kedvességgel és jó illatokkal. Sokat tehet a jó érzések becsalogatásáért azzal is, ha illatgyertyákat, füstölőket használ. A virágokról nem is szólva: télvíz idején is találhat kedvére való illatos cserepes virágokat. Az ínycsiklandozó ételek főzésével még inkább kedvére tehet a társának. Használjon afrodiziákumokat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-03-14

Halak

Nehézségekkel telve jő el a február. Valamilyen extra gond nehezíti a társkapcsolatot. Most jött el a kompromisszumkötések ideje. Fogja fel ezt az időszakot úgy, mint egy próbatétet: most dől el, hogy a kapcsolat csupán szalmaláng vagy erős alapokon nyugvó örök kapocs. Ne higgye azt, hogy ez csupán a másik döntésén múlik, habár a kedvese tűnik konokabbnak és erősebbnek. De az ön hajlékonysága is sokat nyom a latban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bármilyen jellegû konfliktus is bontakozna ki közvetlen környezetébe, igyekezzen semmiképpen sem beleszólni, legyen bármily csábító is a gondolat, mert az fix, hogy akkor a végére ön jön ki az egészbõl vesztesen, kedves Halak. Hagyja, hogy szerettei, barátai, vagy munkatársai, ezúttal az ön pártolása, véleménye, vagy segítsége nélkül jussanak dûlõre egymással. Vonuljon félre és koncentráljon a saját dolgaira, most ez a legjobb, mit tehet értük!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Íme a 3 legérzékenyebb csillagjegy! Ők egész életükben hajlamosabbak a betegségekre

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: