Oroszlán

Párját ritkító drámai érzéked átszövi a mindennapjaidat. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik, és nem azért mert bohócjelmezben vagy, egyszerűen a kisugárzásod hat így. Ami pedig a romantikus életed illeti, nem félsz kimutatni, ha valaki felkeltette az érdeklődésed. A már említett karizmádnak köszönhetően sokszor elég csak ránézned a kiszemeltedre, és máris fellobban az a bizonyos szikra, még akkor is, ha csak egy pillanatig tart, mert utána mind a ketten mentek tovább a saját utatokon. Esetedben az se kizárt, hogy amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetõen is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Bár rendkívül visszafogott vagy, szexuális kisugárzásod mégis szinte süt. Az azonos neműek ezt bizony gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen érzik, hogy személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban. Ha mégse tobzódnak körülötted az udvarlók, azt annak köszönheted, hogy tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátorítja őket. Ám ha mégis összeszedik a bátorságukat, és kicsalják tőled azt a bizonyos mosolyt, akkor nagy megtiszteltetésnek érzik, hiszen mindig az a legédesebb gyümölcs, amiért megküzdünk. Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-11-03

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: