Nyilas

Amikor előbújik belőled a vadóc gyerek, és játszani akar, akkor mágnesként vonzod a románcot. Az ilyenkor felszabaduló könnyed energiáid igazán kellemes flörtpartnerré tesznek, tiszta móka és kacagás a társaságodban lenni. Veled a szóból se lehet kifogyni, hiszen mindig tele vagy friss pletykával, tudod kivel mi történt, és a világ dolgaiban is tájékozott vagy. Időnként stílusod provokatívvá válhat, ha rád jön, akkor szabályosan sportot űzöl az ugratásból – vigyázz erre nem mindenki vevő. Legnagyobb erősségeid a flört-szcénában, hogy mindig elő tudsz rukkolni valami meglepő, váratlan dologgal, illetve pontosan tudod, mikor érintheted meg a másik ember játszi könnyedséggel anélkül, hogy zaklatásnak venné.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A szempilla rebegtetés, a zsebkendő leejtése nem a te világod. Egyenes vagy, nyíltan kifejezésre juttatod, ha valaki akár csak egy pillanatra is megfogott. Sokan vissza is riadnak ettől, de sebaj, a nyuszikák nálad egy laza flört erejéig se jöhetnek szóba. Bár kimérten, leginkább a kispadról szereted szemlélni a világot, hűvösséged sokan kifejezetten izgatónak tartják, szeretnék tudni, ki is bújik meg az áthatolhatatlannak látszó páncél mögött. Aki veszi az első akadályokat, az észreveheti, hogy nem is vagy te olyan sóbálvány, ha a szavaid nem is, a szemeid, az apró mozdulataid, mint a hajadba túrás, csípőd könnyed végigsimítása elárulnak. Ha pedig valaki igazán lángra tud lobbantani, az biztos lehet benne, hogy tartós érzelmeket csiholt benned.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint - A miénk teli találat volt, rád is igaz?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: