10. hely: Oroszlán


Csak a legbátrabbak kezdenek ki egy Oroszlánnal. Az Oroszlán-feleségek valóságos mozgó kirakatok, övék a legszebb ékszerek, a legjobb gépkocsik, mindenből a legeslegjobb. Minden csak és kizárólag a ragadozó étvágyuktól függ. Tisztán elméletileg lehetséges a tőlük való elválás, de a gyakorlat szerint a válás után már minden nő végtelenül unalmasnak és fakónak tűnik az előzőhöz képest. Csak hát egy újabb Oroszlánhölgyet anyagilag bírni, nos, ez az, ami már nem megy!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán könnyen a világ uralójává válhat. Hihetetlenül lebilincselőek, okosak, és a legfontosabb: hatalmas önbizalmuk van. De csak egyszer próbáld meg megakadályozni, hogy megfojtsák, eltapossák a konkurensüket… Ezért az oroszlán csak a harmadik helyet foglalhatja el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-11

A kitüntető hely a horoszkópban. A hódítók számára van egy nagyon egyszerű recept. Egyszerűen csak legyél figyelmes vele.

Fordíts rá még több figyelmet! Ha el akarod kerülni a „Térden állva könyörgök neked, kedvesem!”-szerű, hosszan tartó könyörgést, akkor meg lehet próbálkozni az anyagi jellegű hódítással. Valamelyiket válaszd ki a kettő közül. Egyébként bármelyiket is választod, a sikerre nincs garancia. Üdvözlünk a való világban!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: